Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 24

Su cukraus kubeliu „Žalgirį“ lyginusi ispanų spauda: „Tai nebuvo tiesiog rungtynės“

Kauno „Žalgiris“ padėjo Madrido „Real“ klubui gydytis savo žaizdas – penktadienį trimituoja Ispanijos žiniasklaida. Kauniečiai „WiZink Center“ arenoje nurijo karčiausią sezono piliulę (69:96), o karališkoji ekipa atsitiesė po Ispanijos taurėje patirto fiasko.
Rolandas Šmitas
Rolandas Šmitas / zalgiris.lt nuotr.

„Real“ į aikštę žengė su morale ant grindų. Nebuvo aišku, kiek stipriai ta lazda – nuviliantis nokautas Karaliaus taurėje – sudaužė krepšininkus. Nežinomybė išsilaikė vieną kėlinį, kuriame „Žalgiris“, tempiamas puikaus Igno Brazdeikio, atrodė nenustygstantis vietoje“, – rašė „Marca“ žurnalistas Jose Luisas Martinezas.

„Tačiau „Real“ šįkart nepametė galvų ir nepradėjo svaidyti tritaškių. Per pastarąsias trejas rungtynes ši statistika siekė vos 18,8 proc. Komanda turėjo aiškius nurodymus nešvaistyti tolimų metimų. Per pirmą kėlinį išmetė vos 3, o rungtynes baigė su 6/17“, – pažymėjo „Marca“.

„Daug svarbiau nei tritaškiai buvo nuostabi gynyba, ypač antrajame kėlinyje. Tuomet prie vakarėlio puolime prisijungus Džananui Musai, vakarėlio nebeliko. „Žalgirį“ tempė I.Brazdeikis, buvęs „Knicks“, „76ers“ ir „Magic“ žaidėjas, iš pradžių atrodęs tiesiog nesustabdomas“, – vieną žalgirietį pagyrė J.L.Martinezas.

zalgiris.lt nuotr./Kazys Maksvytis
zalgiris.lt nuotr./Kazys Maksvytis

„Kazys Maksvytis per didžiąją pertrauką rūbinėje turėjo pakelti balsą, tačiau sprendžiant iš galutinio rezultato – neaišku, ar taip ir buvo. „Žalgirio“ žaidimas po pertraukos ne pagerėjo, o dar suprastėjo“, – svarstė kito ispanų portalo „AS“ žurnalistas Fernando Faucha.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas