Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 10

T.Masiulis liko nepatenkintas komandiniu žaidimu: „Bandėme laimėti žaisdami po vieną“

COVID-19 išguldžius Šarūną Jasikevičių ir jo dešiniąją ranką Darių Maskoliūną, kitam lietuviško trenerių štabo nariui Tomui Masiuliui teko pavaduoti kolegas prie „Barcelona“ ekipos vairo nukeltose Eurolygos rungtynėse prieš Sankt Peterburgo „Zenit“.
Tomas Masiulis
Tomas Masiulis / Getty images / Euroleague.net nuotr.

Nors trumpam prarado vyriausiąjį trenerį ir jo asistentą, katalonai vis tiek buvo laikomi ryškiais dvikovos favoritais – Tomas Masiulis turėjo gilesnę rotaciją ir pranašumą baudos aikštelėje, kuomet vieninteliai varžovų aukštaūgiai greitai susirinko po keturias pražangas.

Visgi rungtynių pabaigoje sąlygas diktavo būtent šeimininkai iš Sankt Peterburgo, laimėję paskutinių minučių dramą rezultatu 74:70.

Po dvikovos duodamas interviu oficialiam Eurolygos puslapiui T.Masiulis svarbiausiomis rungtynių akimirkomis pasigedo didesnio komandinio žaidimo.

nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Tomas Masiulis
nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Tomas Masiulis

„Sveikinu „Zenit“ su pergale. Mes pirmąjį kėlinį pradėjome gerai. Antrajame ketvirtyje praradome koncentraciją tiek puolime, tiek gynyboje ir leidome varžovams sugrįžti. Esu patenkintas savo ekipos gynyba ketvirtajame kėlinyje – oponentai pataikė sunkius metimus, tačiau antroje rungtynių dalyje mes nežaidėme komandiškai. Rungtynes bandėme laimėti žaisdami po vieną. Tai ir buvo didžiausia problema“, – akcentavo treneris.

Nors COVID-19 virusu yra užsikrėtę trys ekipos krepšininkai, tarp kurių ir Artūras Gudaitis, Sankt Peterburgo ekipa Eurolygos sezono starte jau parklupdė du turnyro favoritus – „Barceloną“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas