Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 06

Teks pereiti prie plano „C“ – D.Maskoliūnas atmetė „Žalgirio“ ir priėmė Šaro pasiūlymą

Kauno „Žalgirio“ vadovui Pauliui Motiejūnui teks pereiti prie plano „C“. Klubas oficialiai skelbia, kad Darius Maskoliūnas atmetė Lietuvos čempionų pasiūlymą perimti Šarūno Jasikevičiaus postą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

D.Maskoliūnas keliaus paskui Šarą į Barseloną, kuriame suformuos trenerių štabą su dar dviem „Žalgirio“ treneriais – kitu asistentu Tomu Masiuliu bei fizinio rengimo specialistu Justu Grainiu.

„Visi jie yra puikūs specialistai ir jų darbas yra puikiai vertinamas. Dėkojame Dariui, Tomui ir Justinui už darbą „Žalgiryje“ ir linkime jiems sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – zalgiris.lt sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Lietuvos rinktinės treneris buvo pirmas P.Motiejūno pasirinkimas. „Žalgirio“ prioritetas – lietuvis specialistas.

„Strategija nesikeičia. Norime lietuvio ir pradėsime derybas su lietuviais, – ketvirtadienį spaudos konferencijoje patvirtino žalgiriečių vadovas. – Jau pradėjome tas kalbas. Nėra taip, kad sėdėjome ir nieko nedarėme. Yra variantai A, B, C, su kuriais bus deramasi intensyviai. Bet prioritetas lietuvis.“

15min žiniomis, tarp pagrindinių kandidatų treniruoti „Žalgirį“ dabar yra du specialistai – Kęstutis Kemzūra ir Kazys Maksvytis.

Kęstutis Kemzūra gavo dvejų metų pasiūlymą dirbti į Turkijos aukščiausiąją lygą iššokusiame „Petkimspor“ klube. 15min šaltinių teigimu, 50-metis treneris jau netgi buvo sutaręs su turkais, bet dėl atsilaisvinusios pozicijos „Žalgiryje“, persikėlimas į Turkijos ekipą bent laikinai sustojo.

Klodian Lato/Kęstutis Kemzūra ir Šarūnas Jasikevičius
Klodian Lato/Kęstutis Kemzūra ir Šarūnas Jasikevičius

Tuo tarpu Kazys Maksvytis turi dar vienerių metų sutartį su Permės „Parma“ ekipa. Tai gali būti esminė kliūtis šiose derybose. 15min žiniomis, jau artimiausiomis dienomis paaiškės, ar rusai bus linkę leistis į derybas dėl „Žalgirio“ išpirkos. Jeigu K.Maksvytis išvykti iš Rusijos negalės, „Žalgiris“ greičiausiai samdys K.Kemzūrą.

P.Motiejūnas ieško pamainos Š.Jasikevičiui, kuris sudarė trejų metų kontraktą su „Barcelona“. 15min žiniomis, dabar jau buvęs „Žalgirio“ treneris Barselonoje per sezoną uždirbs apie milijoną eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas