Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 16

Th.Walkupas – apie Graikijoje stebimą LKL, Šaro balių Atėnuose ir priešu tapusį M.Grigonį

Thomasas Walkupas į per Europą nuskambėjusį Šarūno Jasikevičiaus gimtadienio vakarėlį Atėnuose kvietimo negavo, bet tikriausiai ir taip nebūtų atvykęs, kadangi Šaras, kaip ir Marius Grigonis, yra Atėnų „Panathinaikos“ žmonės, o su šio klubo atstovais Pirėjo „Olympiakos“ nariai viešumoje nesibičiuliauja. 15min portale – atviras ir išsamus pokalbis su Th.Walkupu.

Ketvirtadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Olympiakos“ | 20:00 | Kaunas

Antrąjį sezoną Graikijos sostinės Atėnų priemiestyje gyvenantis buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius Thomasas Walkupas lietuviško šaltuko visai nepasiilgo, nors ir etapas Lietuvoje nusėdo širdyje visam likusiam gyvenimui.

„Saulė ir jūra... Tai yra siaubinga! Ką tik stebėjau saulėlydį, o tai yra tiesiog šlykštu“, – bendraudamas su portalu 15min ironizavo ir kvatojo 30-metis Pirėjo „Olympiakos“ buldogas iš Teksaso.

Surimtėjęs Th.Walkupas neslėpė džiaugsmo esama situacija – „Olympiakos“ klubas diktuoja krepšinio madas Senajame žemyne bei žygiuoja pirmoje Eurolygos vietoje, o trejus metus Nemuno saloje kamuolį gainiojęs įžaidėjas yra trečias pagal naudingumą Graikijos komandos žaidėjas bei bene rimčiausias pretendentas iškovoti geriausiai besiginančio Eurolygos krepšininko apdovanojimą, kuris pastaraisiais metais keliauja tik per aukštaūgių rankas.

„Gyvenimas Atėnuose išties yra nuostabus! Aš mėgaujuosi gyvenimu, graikiška kultūra, vietiniais žmonėmis bei šios šalies virtuve, bet svarbiausia, kad mes žaidžiame gerą krepšinį ir demonstruojame gerus rezultatus. Svarbiausias yra krepšinis, o mano anksčiau vardinti dalykai – tarsi priedas prie krepšinio“, – sakė Th.Walkupas.

Praėjusį sezoną „Olympiakos“ iškovojo Graikijos lygos bei taurės titulus, o Eurolygos pusfinalyje paskutinę akimirką krito nuo Vasilije Micičiaus tritaškio.

Apsukų Georgios Bartzoko kariauna nelėtina ir šįmet – jau laimėta Graikijos taurė, pirmauja vietinėse pirmenybėse bei Eurolygoje.

„Jausmas būti kalno viršūnėje yra geras, bet mes suprantame, kad tai dar nieko nereiškia, kol neatėjo atkrintamosios varžybos ir finalo ketvertas, – 15min sakė Th.Walkupas. – Mes džiaugiamės esama pozicija, bet nesame tuo pasisotinę. Turime toliau augti. Dabar nėra tinkamas laikas kažkuo džiaugtis ir didžiuotis, liko dar daugybė tikslų, kuriuos šį sezoną norime pasiekti.“

Imago / Scanpix nuotr./Thomasas Walkupas, Pirėjo „Olympiakos“
Imago / Scanpix nuotr./Thomasas Walkupas, Pirėjo „Olympiakos“

15min portale – pokalbis su Thomasu Walkupu apie „Olympiakos“ ambicijas, norą susieti ateitį su Pirėjo komanda, MVP komandos draugą, siekį iškovoti geriausiai besiginančio Eurolygos žaidėjo apdovanojimą, „Žalgirio“ perstatymą ir išskirtinį mentalitetą, pokalbį su Pauliumi Jankūnu, „Betsafe-LKL“ rungtynių žiūrėjimą, nuskambėjusį Šarūno Jasikevičiaus vakarėlį Atėnuose bei kliūtis, kurios neleidžia Graikijos sostinėje susitikti su bičiuliu Mariumi Grigoniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas