Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 03

Tylerio Cavanaugh sezonas Kauno „Žalgiryje“ pakibo ant plauko

Kauno „Žalgirio“ stovykloje – nerimas, jog nugaros traumą patyręs aukštaūgis Tyleris Cavanaugh šį sezoną gali neberungtyniauti.

15min šaltiniai praneša, jog antrąjį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaujantis amerikietis Tyleris Cavanaugh dėl nugaros problemų ir tirpstančių kojų vyksta papildomai tikrintis pas specialistus į Miuncheną.

Stuburo išvaržą patyręs 28-erių metų 206 cm ūgio krepšininkas tikėjosi atsitiesti be chirurgo įsikišimo, bet nervinių šaknelių blokada bėdų per dvi savaites neišsprendė.

Jei bus nuspręsta daryti operaciją, tuomet T.Cavanaugh iš rikiuotės kristų 6–9 mėnesiams, skelbia 15min šaltiniai, o tai jam reikštų sezono pabaigą. Galbūt ir karjeros „Žalgiryje“ pabaigą, nes 2021-ųjų vasarą T.Cavanaugh su Lietuvos klubu sudarė trejų metų kontraktą pagal formulę „2+1“.

Šį sezoną Eurolygoje žalgirietis per 20 minučių rinko po 5,9 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 6 naudingumo balus. Statistika Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) – 7,5 pelnyto taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 6,9 naudingumo balo per vidutiniškai 19 minučių ant parketo.

Avarinį signalą įjungęs „Žalgirio“ treneris Kazys Maksvytis ėmė ieškoti pastiprinimo po krepšiu.

„Atsiveria Eurolygos langas po kitų rungtynių. Sausio mėnesis mums labai svarbus, nes žaisime su savo lentynos komandomis. Bandysime rasti naujoką“, – po rungtynių su Alytaus „Wolves“ kalbėjo Kauno komandos vairininkas.

Kaip praneša 15min šaltiniai, „Žalgiris“ dairosi tarp Eurolygos žaidėjų, bet jiems yra siūlomi ir NBA, G lygos, Europos taurės, FIBA Čempionų lygos ar net Australijos lygos krepšininkai.

Įdomu tai, jog dar prieš dvi savaites, dar prieš T.Cavanaugh patiriant traumą ir dėl šonkaulio lūžio iškritus Lukui Lekavičiui, „Žalgiris“ buvo pradėjęs tyrinėti įžaidėjų rinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus