Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 17

UNIKS treneris – apie pasikeitusį „Žalgirio“ veidą ir aštriausią kauniečių ginklą

Kazanės UNIKS – labiausiai nustebinusi šio sezono Eurolygos komanda. Penktadienio vakarą Rusijos klubas savoje aikštėje priims šiemet stipriai stringantį Kauno „Žalgirio“ ekipą. Nors abu klubus turnyro lentelėje skiria net 13 pozicijų, Tatarstano ekipą treniruojantis Velimiras Perasovičius tikina, jog lengva nebus.
Velimiras Perasovičius
Velimiras Perasovičius / Euroleague.net

56-erių kroatas tvirtina, kad „Žalgirio“ komandos žaidimas prie ekipos vairo stojus Jure Zdovcui stipriai pasikeitė.

„Su naujo trenerio atėjimu „Žalgirio“ žaidimas stipriai patobulėjo. Per šešias pastarąsias rungtynes jie laimėjo tris sykius. Kalbu apie pasitikėjimu savimi spindinčią komandą. Net ir šią savaitę per pratęsimą pralaimėję „Monaco“ jie pataikė net 13 tritaškių. Kauniečiai taip pat gerai ginasi, tad mūsų laukia sunkus mačas. Mums tai bus dvikova po akistatos su CSKA, tad tikrai nebus lengva“, – pažymėjo V.Perasovičius.

Antrą jaunystę šiemet išgyvenantis Andrejus Voroncevičius būsimiems priešininkams taip pat negailėjo komplimentų ir ragino nekreipti dėmesio į turnyro lentelę.

„Kiekvienoms rungtynėms ruošiamės taip, tarsi jos būtų paskutinės. Reikia, kad būtume agresyvūs. „Žalgiris“ yra rimtas varžovas, jų sudėtis neblogai subalansuota. Žinome, kad lietuviai turi tritaškininkus, tad mūsų užduotis – gerai gintis ir primesti jiems savo krepšinį. Tikimės tokio paties šilto sirgalių palaikymo kaip ir prieš tai vykusiose rungtynėse. Norėtume juos pradžiuginti dar viena pergale“, – kalbėjo puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas