Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17

Užsikrėtusio „Real“ žaidėjo bendraklubis prisiminė bauginusią kelionę į Milaną

Madrido „Real“ žvaigždė Anthony Randolphas „The Undefeated“ papasakojo apie visą komandą bauginusią kelionę į Milaną. Būtent po jos koronavirusas diagnozuotas puolėjo bendraklubiui Trey Thompkinsui. 30-metis amerikietis JAV žiniasklaidai papasakojo apie savo savijautą ir norus dėl Eurolygos sezono finišo.
Anthony Randolphas
Anthony Randolphas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Situacija, kai sezonas sustabdytas ir gali būti netgi nutrauktas, šiek tiek gniuždo. Sunku su tuo susitaikyti, kai įdedi tiek daug darbo, sieki tikslų, esi pasiruošęs kautis dėl titulų. Tačiau mes suprantame, kad šiuo metu sveikata bei žaidėjų ir jų šeimų saugumas yra svarbiausias dalykas“, – Marcui J. Spearsui iš „The Undefeated“ sakė A.Randolphas.

Jis atsisakė komentuoti, kaip jo komandos draugas T.Thompkinsas galėjo užsikrėsti koronavirusu Italijoje. Jis nenorėjo kalbėti ir apie savo situaciją, nors patikino, kad nejaučia jokių COVID-19 simptomų.

Bet A.Randolphas neslėpė, kad kovo 3-iosios kelionė į Milaną jį baugino nuo pat pradžių. Būtent po šio vizito T.Thompkinsui po kelių dienų nustatytas koronavirusas.

„Dauguma žaidėjų ir trenerių nerimavo dėl rungtynių Milane. Bet, žinote, kokie tie sportininkai: gūžtelėjome pečiais ir pagalvojome, kad viskas čia mums bus gerai. Manėme, kad jie mus apsaugos“, – pasakojo A.Randolphas.

Getty Images/ Euroleague nuotr./Trey Thompkinsas
Getty Images/ Euroleague nuotr./Trey Thompkinsas

„Mes sužinojome, kad mus bandys apsaugoti ir Eurolyga. Kelionės metu turėjome pirštines, kaukes, dezinfekcinius skysčius. Bet buvo nesmagu po kelerių rungtynių sužinoti, kad vienas mūsų žaidėjų pasigavo virusą“, – teigė A.Randolphas.

211 cm ūgio „Real“ puolėjas, kaip ir visi kiti Madrido futbolo bei krepšinio komandų nariai, izoliavo save nuo visuomenės. Su žmona ir dviem vaikais Madride užsibarikadavęs amerikietis nesiveržia grįžti namo į Dalasą.

„Net jeigu pasigaučiau virusą, aš žinau, kad manimi bus gerai pasirūpinta“, – Madrido „Real“ gydytojų brigada visiškai pasitiki krepšininkas.

A.Randolphas kelioms savaitėms į priekį užsipirko maisto produktų, vandens, kitų būtiniausių priemonių.

Kai jaučiasi prastai įspraustas tarp keturių sienų, A.Randolphas išeina įkvėpti gryno oro į balkoną.

Formą jis palaiko žaisdamas „Playstation“ – šokių žaidimą su dukra.

„Mes galime išeiti iš namų tik užsipirkti maisto, įsipilti degalų ar apsilankyti ligoninėje“, – „The Undefeated“ prasitarė A.Randolphas.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Anthony Randolphas
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Anthony Randolphas

Legionierius tikisi, kad jis galės užbaigti sezoną aikštėje, o ne savo apartamentuose.

„Turbūt niekas nežino, kaip šita situaciją išsispręs. Aš norėčiau žaisti, nes tiek mes, tiek visos kitos komandos plušėjome nuo pat rugpjūčio mėnesio tam, kad laimėtume titulą. Jeigu viskas taip ir baigtųsi, tai tą darbą paverstų niekais. Bet dabar svarbiausia visų mūsų sveikata“, – tikino A.Randolphas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas