Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 06

„Valencia“ baudęs Nikola Mirotičius – Eurolygos turo MVP

„Barcelona“ iškovojo ketvirtąją pergalę iš eilės Eurolygoje, išvykoje 77:76 įveikusi karštąją „Valencia“, o prie to labiausiai prisidėjo įspūdingai rungtyniavęs Nikola Mirotičius, sulaukęs ir turo MVP apdovanojimo.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / Euroleague.net nuotr.

Ispanijos krepšinio žvaigždė pergalingą metimą Valensijoje įmetė likus 3,4 sekundėms iki susitikimo pabaigos. „Barcelona“ ketvirtajame kėlinyje išlipo iš 15 taškų duobės.

N.Mirotičius susitikimą baigė užfiksavęs trečią rezultatyviausią karjeros rodiklį, surinkęs 26 taškus. Jis realizavo 5 dvitaškius iš 6, 3 tritaškius iš 6, 7 baudų metimus iš 8. Puolėjas atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 32 naudingumo balus.

Tai jau antrasis šio sezono turo MVP titulas „Barcelona“ žvaigždei. Antras pagal naudingumo balus buvo Belgrado „Crvena zvezda“ į pergalę atvedęs ir 28 naudingumo balus surinkęs Kevinas Punteris. Milano „Olimpia“ įžaidėjas Sergio Rodriguezas užfiksavo 25 efektyvumo balus, buvęs žalgirietis Vasilije Micičius – 24.

VIDEO: Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 23 MVP: Nikola Mirotic, FC Barcelona

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant