Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 12 20

Vokietijos žiniasklaida: kaip „Žalgiris“ sugadino „Brose“ žvaigždės gimtadienio šventę

Bambergo „Brose“ antradienio vakarą iškėlė baltą vėliavą, o Vokietijos žiniasklaidai teko tik konstatuoti, kad prieš tokį Kauno „Žalgirį“ laimėti jų tvirtovėje buvo nepaprastai sudėtinga.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ilgai palaikiusi intrigą „Brose“ galiausiai įtemptoje kovoje buvo priversta kelti rankas, – Bambergo komandos kapituliaciją aprašo infranken.de. – 30-ąjį gimtadienį šventęs Danielis Hackettas sužaidė puikias rungtynes, bet Bambergas nutraukti užsitęsusios juodos serijos išvykose taip ir neįstengė.“

Šiemet gana neblogai rungtyniaujantis Vokietijos klubas su 6 pergalėmis ir 7 nesėkmėmis Eurolygoje žengia dešimtas, bet Kaune patirtas pralaimėjimas buvo jau trečias iš eilės varžovų aikštėse.

„Ypatingo grožio spektaklyje „Brose“ septintą kartą buvo priverstas kapituliuoti, tačiau pergalių ir pralaimėjimų santykį galės vėl atstatyti ketvirtadienį, kai priims Madrido „Real“. O savo aikštėje Bambergas žaidžia kur kas geriau“, – kitokios rungtynių baigties laukia nfranken.de.

„Kapituliacija Kaune, – aiškiai antradienio vakarą įvardija sportschau.de. – Vokietijos čempionai labai ilgai turėjo šansą, tačiau galiausiai vis tiek pritrūko kvapo.“

Žiniasklaida pažymi, kad 11 tūkst. sirgalių akivaizdoje vokiečiai kur kas geriau pradėjo dvikovą ir pirmavo net dviženkle persvara (16:6), tačiau šeimininkai labai greitai pasivijo priešininkus, kai vis labiau pradėjo atskleisti savo puolamąjį potencialą.

„Rungtynių pabaigoje jėgų jau stigo, o „Žalgiris“ pataikė savo metimus iš distancijos ir jokių šansų nesuteikė“ – liūdną Bavarijos klubo baigtį reziumuoja sportschau.de.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas