Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 19

Žaidėjų turguje triukšmaujanti „Panathinaikos“ nusitaikė į dar vieną žvaigždę

„Euro Hoops“ šaltiniai praneša, jog Atėnų „Panathinaikos“ veda derybas su kartvelu Tornike Šengelija, kurio kontraktas Bolonijos „Virtus“ klubui darosi per sunkus.
Tornikė Šengelija prieš Gediminą Oreliką
Tornikė Šengelija prieš Gediminą Oreliką / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Atėnų „Panathinaikos“ vairą perėmęs dukart Eurolygos čempionas Erginas Atamanas buria ambicingą projektą ir šią vasarą įsigijo jau devynis naujokus – Kostą Slouką, Jerianą Grantą, Luca Vildozą, Kyle'ą Guy, Dimitrį Moraitį, Ioannį Papapetrou, Konstantiną Mitoglou, Kostą Antetokounmpo ir Mathiasą Lessortą.

Graikijos klubas ir toliau nestabdo arklių. „Euro Hoops“ skelbia, jog dabar „Panathinaikos“ ekipą domina 31-erių metų 206 cm ūgio Sakartvelo krepšinio žvaigždė Tornikė Šengelija.

Krepšininkas turi iki 2024-ųjų metų vasaros garantuotą sutartį su Bolonijos „Virtus“, kurios vertė – 2 milijonai eurų, tačiau finansinį diržą susiveržęs Italijos milžinas pasirengęs paleisti ir šį žaidėją.

„Euro Hoops“ praneša, jog T.Šengelija yra ir Belgrado „Crvena zvezda“ trenerio Duško Ivanovičiaus akiratyje. Jei kitas Serbijos sostinės klubas „Partizan“ įvykdys Nikola Mirotičiaus perėjimą, tuomet „Crvena zvezda“ gali didinti resursus T.Šengelijos prisišaukimui.

Praėjusį Eurolygos sezoną T.Šengelija vidutiniškai rinko po 9,4 taško, 3,1 atkovoto kamuolio ir 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš persikeldamas į Boloniją jis aštuonerius metus praleido Vitorijos „Baskonia“ ir Maskvos CSKA ekipose, o 2018-aisiais buvo išrinktas į pirmąją Eurolygos sezono simbolinę komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas