Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 13

„Žalgirio“ atgimimo versija: papildomos jėgos – dėl žinios apie finalo ketvertą?

Iš paskutinės vietos – ant atkrintamųjų slenksčio. Tokią metamorfozę per sezoną įvykdė Kauno „Žalgiris“, o ji stebina ir praėjusiais metais kartu su Kauno klubu į Eurolygos dugną nudreifavusį Nielsą Giffey, svarstantį, kad jėgų žalgiriečiams galimai įpūtė ir žinia apie finalo ketverto rengimą Kaune.

Tris „finalus“ reguliariojo sezono finiše jau laimėjęs „Žalgiris“ yra arti to, kad skambų sezoną Eurolygoje užbaigtų aukščiausia nata.

Sulaukus paslaugos iš Pirėjo „Olympiakos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ ekipos, „Žalgiris“ penktadienio vakarą Miunchene kausis dėl bilieto į atkrintamąsias varžybas ir yra savo likimo šeimininkas.

Tokia kauniečių situacija buvo neįsivaizduojama dar prieš metus, kai nepaisant pergalės paskutinėse labai daug aistrų sukėlusiose rungtynėse su „Crvena zvezda“, „Žalgiris“ liko pats paskutinis Eurolygos turnyrinėje lentelėje.

Negalėjo apie tokį staigų buvusios savo komandos prisikėlimą pagalvoti ir liūdname 2021-2022 m. sezone žaliai-baltą aprangą vilkintis, o penktadienį su „Bayern“ marškinėliais prieš „Žalgirį“ stosiantis N.Giffey.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas