Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 04

„Žalgirio“ atkrintamųjų scenarijai: pralaimėjimo kaina ir į Stambulą nukreiptos akys

Du „finalus“ Eurolygoje jau laimėjęs Kauno „Žalgiris“ pasitinka trečiąjį – ketvirtadienį į Kauną atvyks užsikūrę Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkai. Iki reguliariojo sezono finišo likus dviem turams, žaliai-baltų sirgaliai vis dažniau žvalgosi į turnyrinę lentelę, bet ten galimų scenarijų vis dar begalybė. Kokia „Žalgirio“ situacija kovoje dėl atkrintamųjų priešpaskutinę reguliariojo sezono savaitę?

Kauniečiai praėjusią savaitę namuose susitvarkė su „Monaco“ ir „Valencia“ iššūkiais bei išlaikė pakankamai realius šansus žaisti atkrintamosiose varžybose.

17 pergalių ir 15 pralaimėjimų turintis Kauno klubas žengia devintoje vietoje, bet turi tokį patį balansą kaip ir aštuntoje pozicijoje esanti Vitorijos „Baskonia“ (17-15).

Žalgiriečiai vis dar taikosi aplenkti ir Tel Avivo „Maccabi“ (19-13), Belgrado „Partizan“ (18-14) bei Stambulo „Fenerbahče“ (18-14) klubus.

Tiesa, iš paskos „Žalgiriui“ sėlina ir sužeistas, bet dar nenudobtas žvėris – Eurolygos čempionai Stambulo „Anadolu Efes“ (16-16).

Kova dėl atkrintamųjų
5. „Maccabi“ 19-13
6. „Fenerbahče“ 18-14
7. „Partizan“ 18-14
8. „Baskonia“ 17-15
9. „Žalgiris“ 17-15
10. „Anadolu Efes“ 16-16

Kauno klubas ketvirtadienį sieks nugalėti „Maccabi“, o kitą penktadienį, balandžio 14-ąją, Miunchene reguliarųjį sezoną užbaigs maču su „Bayern“.

15min vertina „Žalgirio“ situaciją likus dviem turams ir skaičiuoja, kokiais keliais kauniečiai gali prasmukti į atkrintamąsias.

Laimėti bent kartą – privalu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas