Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 15

„Žalgirio“ bėdos nesibaigia – su „Olympiacos“ nežais kapitonas ir lyderis

Blauzdos raumens traumas patyrę Paulius Jankūnas ir Janis Strelnieks nepadės Kauno „Žalgiriui“ šio vakaro Eurolygos rungtynėse su Pirėjo „Olympiacos“ klubu.
Janis Strelnieks
Janis Strelnieks / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

37-erių P.Jankūnas ir 32-ejų J.Strelnieks susižeidė paskutinėse pralaimėtose rungtynėse išvykoje su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Rungtynių išvakarėse kalbėjęs naujasis „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas teigė, kad traumuotų krepšininkų galimybės žengti į aikštę buvo „50 prieš 50“, bet Graikijoje teks verstis be jų.

Eurolygos rekordą pagal sužaistus sezonus pakartojęs P.Jankūnas iki šiol rinko po 1 tašką ir 3,5 atkovoto kamuolio per 16 minučių. Jam tai bus antrosios dėl traumos praleistos rungtynės šiame sezone.

Tuo metu „Žalgirio“ naujokas J.Strelnieks kol kas buvo rezultatyviausias kauniečių žaidėjas Eurolygoje – po 13,7 taško (61,5 proc. trit.).

Jau anksčiau buvo aišku, kad su Pirėjo „Olympiacos“ negalės žaisti peties traumą patyręs Joffrey Lauvergne.

Iš karto po J.Lauvergne traumos „Žalgiris“ skelbė, kad ieškos pastiprinimo po krepšiu, bet, J.Zdovco teigimu, „naujienų šiuo klausimu kol kas nėra“.

Blogiausiai per 10 metų Eurolygoje startavęs „Žalgiris“ kol kas pralaimėjo visus 3 žaistus mačus. Tuo metu „Olympiacos“ šventė 2 pergalės ir tik trečiadienį patyrė pirmąją dramatišką nesėkmę, išvykoje po pratęsimo prieš Šarūno Jasikevičiaus „Barceloną“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas