2019 04 06

„Žalgirio“ šansus pašiepęs „Bayern“ treneris pasiaiškino

Kai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai prasibrovė į atkrintamąsias varžybas, socialiniuose tinkluose ėmė plisti dabar jau komiškas vaizdo įrašas, kuriame Miuncheno „Bayern“ treneris Dejanas Radonjičius prieš keletą savaičių pašiepė žalgiriečių šansus patekti į ketvirtfinalį. Po paskutiniųjų Eurolygos reguliariojo sezono rungtynių Vokietijos žurnalistai priminė tai ir pačiam D.Radonjičiui.
Dejanas Radonjičius
Dejanas Radonjičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Kovo 14-ąją „Žalgiris“ namuose 85:79 nugalėjo Miuncheno „Bayern“. „Žalgiris“ tada turėjo 11 pergalių ir 15 pralaimėjimų bei turnyro lentelėje žengė dvyliktas.

„Bayern“ su 12 pergalių ir 14 pralaimėjimų rikiavosi vienuolikti, bet taip pat dar kapstėsi atkrintamųjų varžybų link.

Tada „Bayern“ trenerį D.Radonjičių nustebino klausimas, kai 15min žurnalistas Kęstas Rimkus pasiteiravo jo nuomonės apie „Žalgirio“ šansus patekti į atkrintamąsias.

„Bayern“ treneris perklausė, o paskui ironiškai nusišypsojo: „Nemanau, kad jie realūs“.

Kiek sutrikęs D.Radonjičius pasuko galvą į „Žalgirio“ atstovą Almantą Kiverį ir akivaizdžiai nustebo, išgirdęs patikslinimą: „Įmanoma.“

„Žalgiris“ laimėjo visas ketverias rungtynes ir įšoko į atkrintamųjų traukinį. „Bayern“ su 14 pergalių ir 16 pralaimėjimų liko vienuolikti.

Po pergalės prieš „Real“ pats „Žalgiris“ savo feisbuko paskyroje priminė tai D.Radonjičiui šmaikščiu įrašu ir spaudos konferencijos video:

Po paskutinių Eurolygos reguliariojo sezono rungtynių Miunchene, kurias „Bayern“ 84:77 laimėjo prieš Las Palmaso „Gran Canaria“, vietos žurnalistas pasiteiravo D.Radonjičiaus apie „Žalgirio“ nuvertinimą.

„Žalgiriečiai turėjo sunkų tvarkaraštį, bet jie laimėjo savo rungtynes. Jie laimėjo Pirėjuje, jie laimėjo Tel Avive ir Madride. Didžiulė pagarba ir sveikinimai komandai su patekimu į ketvirtfinalį“, – „Žalgirį“ sveikino D.Radonjičius.

VIDEO: Pamatykite: fantastiška „Žalgirio“ pergalė įspūdingoje dramoje su Eurolygos čempionais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento