Tiesiogiai

Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!

2021 11 18

„Žalgirio“ smūgio į klibančią kėdę prisibijantis A.Džordževičius: „Kaune laimėti sunku“

Juodžiausią startą klubo istorijoje nutraukęs ir iš devynių pralaimėjimų tunelio Eurolygoje išlindęs Kauno „Žalgiris“ (1-9) penktadienį Nemuno saloje priims kitą kol kas toli gražu nežibančią ekipą – Stambulo „Fenerbahče“ (3-7).

„Laukia sunkios rungtynės vienoje iš sunkiausių vietų, ypač dabar, kai „Žalgiris“ rado kelią į pirmąją savo pergalę. Arena bus užpildyta ir mūsų lauks puiki atmosfera. Laukiame šių rungtynių“, – nuo pagyrų „Žalgiriui“ ir jo sirgaliams savo komentarą pradėjo Aleksandras Džordževičius.

Į NBA sugrįžusį Igorį Kokoškovą prie Stambulo klubo vairo šią vasarą pakeitęs 54-erių serbas, puikiai pažįstamas Lietuvos krepšinio sirgaliams, kol kas neranda būdų sustyguoti „Fenerbahče“ žaidimą.

Stambulo ekipos rezultatai banguoja nuo pergalės 39 taškų skirtumu (80:41) prieš Kazanės UNIKS, iki nesėkmės 25 taškais (43:68) prieš Milano „Olimpia“.

Net ketverias rungtynes „Fenerbahče“ pralaimėjo itin apmaudžiai – pačioje rungtynių pabaigoje (ne didesniu nei 4 taškų skirtumu), o į Kauną atsiveža dviejų pralaimėjimų seriją.

„Turime pagerinti dar daug detalių. Geriau vykdyti žaidimo planą, organizuoti atakas, taikliau mesti ir daryti mažiau individualių klaidų gynyboje. Turime išlikti drauge ir kovodami kartu įveikti šį periodą.

Mažos detalės nulemia laimėtoją. Privalome veikti kaip vienas mechanizmas. Nekantriai laukiame šio susitikimo, nes mums šiuo metu tai bus vienas svarbiausių sezono mačų“, – neslėpė tik šiemet prie „Fenerbahče“ klubo vairo stojęs A.Džordževičius.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./„Fenerbahče“ kol kas užima tik 15 vietą Eurolygoje.
Getty Images/Euroleague.net nuotr./„Fenerbahče“ kol kas užima tik 15 vietą Eurolygoje.

Klibanti jo kėdė, per 10 turų iškovojus vos 3 pergales, gali ir sulūžti nuo „Žalgirio“ smūgio Kaune. Aukštus tikslus kelianti „Fenerbahče“ (3-7) Eurolygoje kol kas užima vos 15 vietą. „Žalgiris“ (1-9) lieka paskutinis.

„Susitiksime su labai gera komanda. Jie laimėjo tik sykį, bet žais namuose ir turės didžiulį sirgalių palaikymą“, – būsimą varžovą gyrė ir „Fenerbahče“ aukštaūgis Achille Polonara.

„Žalgiris“ turi tikrai gerų žaidėjų. Jie taip pat pasirašė sutartį su patyrusiu Zoranu Dragičiumi, kuris gali jiems labai padėti. Bus sunki kova. Turėsime žaisti itin atsakingai, kad ją laimėtume“, – pridūrė italas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas