Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 22

„Žalgirio“ varžovas į Kauną atvyksta nukraujavęs, bet su paskutinės minutės papildymu

Belgrado „Crvena zvezda“ klubas į Kauną atsiskraidina kuklią ginkluotę. Tačiau paskutinėmis akimirkomis Dejanas Radonjičius spėjo į savo artileriją įsitraukti svarbų ginklą, kurį panaudos antradienį prieš „Žalgirį“.

D.Radonjičius iš savo netekčių beveik suklijuotų starto penketą.

Quino Colomas, Langstonas Hallas, Duopas Reathas ir Landry Nnoko dar neišgijo po koronaviruso ir neatvyksta į Kauną atidėtam Eurolygos susitikimui.

Tačiau į serbų lėktuvą užsidarant įlaipinimo vartams įšoko svarbus gynėjas Corey Waldenas. Vidutiniškai 10,9 taško ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo Eurolygoje rinkęs 28-erių amerikietis savaitgalį jau treniravosi su komanda ir galės žaisti su „Žalgiriu“.

Pastaruoju metu „Crvena zvezda“ kurį laiką vertėsi tik vieno legionieriaus – Jordano Loydo paslaugomis. Dėl išretėjusios komandos D.Radonjičius į sudėtį buvo įtraukęs ir du jaunimo ekipos žaidėjus.

Treneriui itin trūko pajėgų įžaidėjo pozicijoje, nes atkarpomis atakų organizatoriaus pareigas perimdavo net ir 202 cm ūgio serbas Dejanas Davidovacas.

„Žalgiriečiai šiemet tikrai labai geri. Jiems smarkiai padeda susižaidęs branduolys, kuris labai svarbus tokiuose turnyruose, – „MozzartSport“ cituoja D.Radonjičių. – Bandysime sužaisti geras rungtynes, atsakyti į jų fiziškumą ir tikslumą, nes tai komanda su daug gerų metikų. Privalome susitvarkyti su baziniais krepšinio dalykais ir žiūrėti, ką mums tai atneš. Mūsų pozicija Eurolygoje leidžia galvoti apie kiekvienas rungtynes ir bandyti į žaidimą neskausmingai integruoti grįžtančius žaidėjus.“

"Crvena zvezda" sudėtis Kaune
Įžaidėjai Corey Waldenas Aleksa Uskokovičius
Atakuojantys gynėjai Jordanas Loydas Branko Lažičius
Lengvieji kraštai Ognjenas Dobričius Aleksa Radanovas
Sunkieji kraštai Marko Simonovičius Dejanas Davidovacas
Centrai Ognjenas Kuzmičius Marko Jagodicas-Kuridža

„Crvena zvezda“ Eurolygoje patyrė keturis pralaimėjimus iš eilės ir užima 17 vietą. Su 7 pergalėmis ir 17 nesėkmių serbai nebepretenduoja į atkrintamąsias.

„Žalgiriečiai šį sezoną žaidžia puikų krepšinį. Jų branduolys rungtyniauja kartu jau daug metų, todėl jie stiprūs, gerai koordinuoti ir kaunasi dėl vietos atkrintamosiose. Mūsų laukia sunkios fiziškos rungtynės“, – sakė D.Davidovacas.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Belgrade „Žalgiris“ laimėjo 75:69.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas