Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 04

„Žalgiryje“ nepritapęs vokietis grįžta į Eurolygą – pasirašys ilgalaikę sutartį

Kauno „Žalgiryje“ nepritapęs Nielsas Giffey grįš rungtyniauti į Eurolygą. Vokietis netrukus turėtų sudaryti sutartį su gimtosios šalies klubu.
Nielsas Giffey
Nielsas Giffey / nuotr. FIBA

Ispanijos naujienų portalas encestando.es pranešė, kad 31-erių berlynietis pasirašys ne vienerių metų sutartį su Miuncheno „Bayern“.

N.Giffey prieš mėnesį papildė Mursijos UCAM komandą Ispanijoje, kur laikinai pakeitė traumuotą kitą buvusį žalgirietį Jamesą Andersoną, bet dabar „Bayern“ ketina sumokėti išpirką už Vokietijos rinktinės žaidėją.

Vokietis Ispanijos pirmenybėse spėjo sužaisti tris mačus, kuriuose vidutiniškai per 20 minučių rinko po 5,3 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 4,3 naudingumo balo.

Jei susitarimas įvyks ir N.Giffey papildys bavarų gretas, tai bus trečias jo Eurolygos klubas. 2014-2021 m. vokietis žaidė gimtojo miesto Berlyno ALBA komandoje, o 2021-2022 m. sezone atstovavo „Žalgiriui“.

Tiesa, Kaune jam nesisekė – vokiečio rodikliai siekė 5,6 taško ir 2,7 sugriebto kamuolio, o „Žalgiris“ liko paskutinis Eurolygoje.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kauno „Žalgiris“ – Belgrado „Crvena Zvezda“
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kauno „Žalgiris“ – Belgrado „Crvena Zvezda“

N.Giffey pavyko kiek reabilituotis Vokietijos rinktinėje, kuris laimėjo bronzą Europos čempionate. 201 cm puolėjas buvo svarbus rotacijos žaidėjas ir vidutiniškai rinko po 5,9 taško bei 6,4 naudingumo balo.

Tarp paskutinių šiuo metu yra ir „Bayern“, tik ketvirtadienį iškovojęs pirmą pergalę, kai patiesė Stambulo „Anadolu Efes“, bei dabar besidalinantis 17-18 vietomis su taip pat tik sykį per šešis mačus laimėjusiu Atėnų „Panathinaikos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas