Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 22

Željko išsklaidė gandus: dar nesusiejo ateities su „Fenerbahče“, bet nesikalba ir su kitais

Željko Obradovičius numalšino Stambulo „Fenerbahče“ sirgalių džiaugsmą. Nors antradienį Turkijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie pratęstą stratego sutartį su šalies vicečempionų klubu, trečiadienį pats serbas tokią informaciją paneigė.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Trečiadienį Ž.Obradovičius kreipėsi į „Fenerbahče“ sirgalius patvirtindamas, kad dar nepratęsė sutarties, tačiau tikisi likti Stambule.

„Tikiuosi, kad visi šį pranešimą skaitantys žmonės yra sveiki, o tiems, kurie šiuo metu kovoja su virusu, linkiu kuo greičiau pasveikti, – kreipimąsi pradėjo 60-metis specialistas. – Priežastis, dėl kurios pastaruoju metu nesireiškiau viešai, buvo dabartinė situaciją, kurią turime išgyventi. Nuo tada, kai buvo sustabdyti turnyrai ir treniruotės, aš palaikau nuolatinį ryšį su mūsų generaliniu vadybininku, trenerių štabu ir žaidėjais. Man svarbiausia, kad visas komandos personalas ir jų šeimos išliktų sveiki. Puikiai žinau, kokia rimta yra ši situacija, tad dėl to palaikau ryšį su visais, kad galėtume įvertinti savo tolimesnius veiksmus.

Kalbant apie mano situaciją, norėčiau paminėti kelis dalykus. Esu „Fenerbahče“ treneris iki 2020 m. birželio ir iki tol koncentruosiuosi į tai, kas geriausia klubui.

Dėl kontrakto pratęsimo, turiu paminėti, kad apie tai nesikalbėjau nei su savo, nei su kuriuo nors kitu klubu. Iki šiol negavau nė vieno pasiūlymo. Norėčiau pabrėžti faktą, kad gyvenime laikausi taisyklės nesikalbėti su jokiu kitu klubu tol, kol turiu sutartį su dabartine komanda.

Visos naujienos, kuriose mano vardas buvo susijęs su kitais klubais, yra paprasčiausia netiesa. Leiskite man tai pavadinti „netikromis naujienomis“. Kad būčiau tikslus, įvardinsiu, kad mano tikslas yra likti „Fenerbahče“ treneriu ir kitame sezone – tokia žinute noriu pasidalinti su „Fenerbahče“ sirgaliais.“

Pasak anksčiau žinią apie „Fenerbahče“ ir Ž.Obradovičiaus susitarimą skelbusios turkų žiniasklaidos, serbas buvo sutikęs beveik perpus susimažinti metinį atlyginimą – nuo 3 mln. eurų iki 1,65 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas