Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 01

„Zenit“ meta tinklus ant buvusių „Žalgirio“ ir „Ryto“ įžaidėjų

Praėjusį sezoną Eurolygoje debiutavęs Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas pasinėrė į gynėjo paieškas. Tarp trijų Rusijos ekipos kandidatų yra ir du Lietuvoje rungtyniavę krepšininkai.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Sportando“ redaktorius Emiliano Carchia praneša, jog „Zenit“ radare atsidūrė Kevinas Pangosas, Nemanja Nedovičius ir Klemenas Prepeličius.

Du sezonus Kauno „Žalgirio“ aprangą vilkėjęs K.Pangosas pastaruosius dvejus metus žaidė „Barcelona“ klube, tačiau pastarąjį sezoną jam sudrumstė traumos – dėl jų kanadietis nesužaidė nė vienerių Eurolygos rungtynių.

Nepaisant to, katalonų klubą greičiausiai paliksiančiu įžaidėju domisi trečdalis Eurolygos – anksčiau buvo pranešta apie „Valencia“, Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ klubų susidomėjimą buvusiu žalgiriečiu.

2012-2013 m. sezone Vilniaus „Lietuvos ryte“ žaidęs N.Nedovičius pastaruosius dvejus metus vilkėjo Milano „Olimpia“ aprangą, bet jam taip pat trukdė dėl traumos, dėl kurių jis praleido 26 iš 58 Eurolygos mačų.

Praėjusį sezoną jo taškų vidurkis Eurolygoje krito iki 7,9 taško per mačą. Dar prieš porą metų serbas pajėgiausiame žemyno turnyre turėjo 16,8 taško siekusį rezultatyvumą.

Tuo tarpu slovėnas K.Prepeličius nuo 2018 m. priklausė Madrido „Real“ klubui, bet nesugebėjęs įsitvirtinti karališkojoje komandoje per pirmąjį sezoną 2019-2020 m. jau nuomos pagrindu žaidė Badalonos „Joventut“ ekipoje.

Ispanijos čempionate 2017 m. Europos čempionas tiesiog žibėjo – per susitikimą rinko net po 22,3 taško ir buvo rezultatyviausias pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas