Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 24

Žvėrišką dėjimą atlikęs „Partizan“ nukovė lyderius ir bėga nuo „Žalgirio“

Belgrado „Partizan“ (17-13) žengė tvirtą žingsnį link Eurolygos atkrintamųjų.
Dante Exumas ir Željko Obradovičius
Dante Exumas ir Željko Obradovičius / „Scanpix“ nuotr.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai namuose 90:75 (27:22, 21:12, 12:18, 30:23) sudorojo lygos lyderį Pirėjo „Olympiakos“ (21-9) klubą ir įsirašė itin svarbią pergalę.

Tiesiog žvėrišką dėjimą ketvirtojo kėlinio pradžioje atliko „Partizan“ australas Dante Exumas, aplenkęs savo žaidėją ir sugrūdęs kamuolį iš viršaus per varžovų aukštaūgį Joelį Bolomboy‘ų.

Po šios pergalės „Partizan“ jau dviem laimėjimais atitrūko nuo Kauno „Žalgirio“ ir Vitorijos „Baskonia“ ekipų, kurios dalinasi 8-9 pozicijas.

„Partizan“ pavijo Tel Avivo „Maccabi“ ir žengia 6-7 vietose.

Tuo metu dėl reguliariojo sezono nugalėtojo vardo kovojantis „Olympiakos“ po šios nesėkmės prarado vienvaldžio lyderio statusą. Tiek pat pergalių ir pralaimėjimų dabar turi ir Madrido „Real“ klubas.

Pirėjo ekipai šiose rungtynėse dėl ligos nevadovavo vyr. treneris Georgios Bartzokas, o vienu iš teisėjų buvo lietuvis Gytis Vilius.

„Partizan“ pavyko sustabdyti ir „Olympiakos“ lyderį Aleksandrą Vezenkovą, kuris pataikė tik 3 metimus iš 9, sukrapštė 6 taškus ir sugriebė 5 kamuolius.

„Partizan“: Jamesas Nunnally 19 (3/6 trit.), Kevinas Punteris 17 (4/7 trit.), Dante Exumas 15, Mathiasas Lessortas 12 (10 atk. kam.), Ioannis Papapetrou 10.

„Olympiakos“: Shaquielle‘as McKissicas 21, Moustapha Fallas 13 (6 atk. kam.), Kostas Papanikolaou 9 (5 atk. kam.), Thomasas Walkupas (9 rez. perd.) ir Kostas Sloukas (7 klaid.) – po 8, Aleksandras Vezenkovas 6 (5 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas