Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apytuštėje arenoje žaidę „Wolves“ lieka be pergalių Europos taurėje

Ambicingasis Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (0-3) sugėrė dar vieną niuksą Europos taurėje. Alessandro Magro auklėtiniai namuose 76:94 (20:21, 21:24, 25:23, 10:26) neprilygo Ulmo „Ratiopharm“ (3-0) ekipai ir be pergalių išlieka A grupės dugne.

„Vilkai“ solidžiai pradėjo rungtynes ir po pirmų kelių minučių pirmavo 8:0, bet greitai pranašumą iššvaistė.

Vokietijos ekipa atsakė spurtu 10:0 ir greitai persvėrė rezultatą (13:10), o galiausiai ir laimėjo pirmąjį kėlinį (21:20).

Ypač dažnai klydę vilniečiai nesugebėjo įgyti pranašumo ir antrajame ketvirtyje, o išsilaikyti arti varžovų leido 13 taškų per pirmąją mačo pusę pelnęs Andrew Andrewsas – 41:45.

„Ratiopharm“ grėsmingai tolo po ilgosios pertraukos (52:44), bet 9 iš eilės taškus pelnę „vilkai“ po ilgesnės pertraukos susigrąžino pranašumą (53:52). Vis dėlto ilgiau pirmavę vokiečiai žingsniu priekyje buvo ir sužaidus tris ketvirčius – 68:66.

Ketvirto kėlinio pradžioje A.Andrewsas sugebėjo išlyginti rezultatą baudomis (68:68), bet tada Ulmo klubo žaidėjai pelnė 8 taškus be atsako ir vėl džiaugėsi rekordine persvara (76:68).

Nors per likusį laiką šeimininkai bandė tirpdyti atsilikimą, svečiai išlaikė atstumą nuo varžovų, o likus 2 minutėms pirmą sykį susikrovė dviženklį pranašumą (85:75), jį dar padidino ir pasiekė jau trečiąją pergalę Europos taurėje. Ketvirtąjį kėlinį varžovai laimėjo net 26:10.

Susitikimas vyko apytuštėje „Twinsbet“ arenoje – į ją antradienio vakarą susirinko vos 1353 žmonės.

„Wolves“ šiose rungtynėse vertėsi vos devyniais žaidėjais. Arnoldui Kulbokai po atliktos operacijos be krepšinio teks praleisti dar bent 4-6 savaites, žaisti negalėjo ir Vaidas Kariniauskas su Matu Jogėla, o Justinas Marcinkevičius buvo registruotas, tačiau ant parketo nežengė.

„Ratiopharm“ krepšininkai šiose rungtynėse pataikė net 15 tritaškių iš 36. Vilniečiai įmetė 11 iš 29.

Vis dar nelaimėję „vilkai“ išlieka viena iš trijų pergalių dar nepasiekusių komandų A grupėje – jų neturi ir Sopoto „Trefl“ bei Podgoricos „Budučnost“. Tiesa, šie klubai trečio turo rungtynes dar žais trečiadienį.

Nelengva atsidaryti pergalių sąskaitą vilniečiams bus ir ateinančią savaitę, nes A.Magro komanda vyks į Badaloną ir žais prieš vienus turnyro favoritų „Joventut“ krepšininkus.

„Wolves Twinsbet“: Andrew Andrewsas 19 (3/7 trit., 8/9 baud.), Kristupas Žemaitis 12, Anthony Cowanas (1/6 trit., 8/9 baud., 7 rez. perd.) ir Garrisonas Brooksas po 11.

„Ratiopharm“: Justinianas Jessupas 27 (5/7 trit., 30 naud. bal.), Alfonso Plummeris 16 (3/7 trit.), Nelsonas Weidemannas ir Philippas Herkenhoffas (9 atk. kam.) po 12, Benas Sarafas 10 (7 rez. perd.).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas