Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 17

„Barcelona“ prezidento inauguracijoje – ir šalia L.Messi pasodintas Šaras

Barselonoje trečiadienio vakarą – didžiulė šventė. Oficialiai inauguruotas naujai išrinktas „Barcelona“ klubo prezidentas Joanas Laporta. Jo šventėje dalyvavo ir pažadą iš naujojo prezidento gavo Šarūnas Jasikevičius.

Po 11 metų pertraukos į „Barca“ prezidento kėdę grįžęs katalonas pakeitė skandalingai pasitraukusį Josepą Maria Bartomeu.

Rinkimuose nukonkuravęs du oponentus, J.Laporta viliasi sugrąžinti „Barcai“ šlovę. Pirmiausia, futbolo fronte, kuriame Katalonijos superklubas išgyvena ne pačius geriausius laikus ir skęsta skolose bei skandaluose.

Nenuostabu, kad ir inauguracijoje daugiausiai dėmesio buvo skirta futbolui, tačiau svarbią vietą gavo ir krepšinio komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Jis „Camp Nou“ stadiono tribūnose buvo pasodintas visai šalia Lionelio Messi, o prie abiejų priėjęs J.Laporta per kelias sekundes šiltai pasisveikino ir su argentiniečiu, ir su lietuviu.

Netrukus sakydamas kalbą J.Laporta išsakė ir pažadą, skirtą futbolo ir krepšinio komandų dievukams.

„Mes galime daryti klaidas, tačiau visada būsime su jumis. Ronaldas (Koemanas, „Barcelona“ futbolo komandos vyr. treneris – red. past.) tai žino, kalbėjome apie tai vakar. Šaras tai irgi žino, Leo taip pat, dėl to jis ir yra čia“, – kalbėjo naujasis „Barcelona“ prezidentas.

Katalonų šventėje dalyvavo ir daugiau šio klubo įžymybių – futbolininkai Gerardas Pique, Sergi Roberto, krepšininkai Nikola Mirotičius, Pierre'as Oriola, Adamas Hanga ir kiti.

J.Laporta vienam garsiausių pasaulio klubų jau vadovavo 2003-2010 m. bei prasilenkė su Š.Jasikevičiumi, kuris būtent 2003-aisiais iš Barselonos išvyko į Tel Avivą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas