Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 21

„Barcelona“ trenerį sukritikavęs R.Jokubaičio tėtis pasėjo mįslę dėl sūnaus ateities

Roko Jokubaičio tėtis Aivaras sukritikavo „Barcelona“ trenerį Rogerį Grimau ir pasėjo mįslę dėl sūnaus ateities Katalonijos klube. Jau šį penktadienį Kauno „Žalgiris“ namuose priims Ispanijos superklubą, kuris prieš didžiąsias metų šventes išgyvena itin sudėtingą atkarpą.

Penktadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Barcelona“ | 20:00 | Kaunas

Visas „Barcelona“ rungtynes Eurolygoje ir Ispanijos pirmenybėse akylai stebintis Roko Jokubaičio tėtis Aivaras dėl darbų gausos negalės penktadienį apsilankyti Nemuno saloje, bet būtinai stebės Kauno „Žalgirio“ akistatą prieš Katalonijos gigantą.

Ispanijoje šį sezoną atžalos neaplankęs, bet pastovų kontaktą su juo palaikantis buvęs krepšininkas vylėsi Roką pamatyti prieš didžiąsias metų šventes, bet slogi „Barcelona“ atkarpa velia visus Jokubaičių šeimos planus.

„Kiek girdėjau, buvo kalba, kad žaidėjams duos laisvų dienų, jei „Barcelona“ laimės Berlyne, o po to – ir Kaune, bet jie jau pralaimėjo Vokietijoje, tad susitikti tikriausiai taip ir neišeis, – 15min portalui sakė Aivaras Jokubaitis. – Na, bet jei laimės prieš „Žalgirį“, galbūt širdys suminkštės? Nežinau, matysime.“

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Aivaras Jokubaitis
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Aivaras Jokubaitis

49-erių metų A.Jokubaitis turi griežtą nuomonę apie šio sezono „Barcelona“ vaizdelį, artėjantį mačą su „Žalgiriu“, lygio neatitinkantį specialistą Rogerį Grimau ir galimus R.Jokubaičio karjeros pokyčius artėjančią vasarą.

„Sunku kažką kalbėti apie ateitį, kai Rokas turi dar visą kontraktą kitam sezonui su „Barcelona“. Kiek žinau, juo domisi bent keli kiti Eurolygos klubai. Nenoriu įvardinti pavadinimų, bet permainų vasarą gali būti, o kaip bus iš tiesų, tai pažiūrėsime“, – 15min apie R.Jokubaičio ateitį Barselonoje kalbėjo jo tėtis Aivaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas