Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 06

„Bayern“ nugalėti padėjęs S.Kulvietis žais lemiamą mačą Vokietijos pusfinalyje

Lietuvio Sauliaus Kulviečio atstovaujama Bonos „Telekom Baskets“ išplėšė lemiamas, penktąsias, Vokietijos čempionato pusfinalio serijos rungtynes.
Saulius Kulvietis
Saulius Kulvietis / „Telekom Baskets“ klubo nuotr.

Suomio Tuomo Iisalo auklėtiniai išvykoje 83:80 (24:26, 24:21, 18:17, 17:16) palaužė Miuncheno „Bayern“ krepšininkus ir išlygino serijos iki 3 pergalių rezultatą 2-2, nors buvo atsilikę 0-2.

28 minutes žaidęs S.Kulvietis buvo vienas svarbiausių pergalės kalvių. Aukštaūgis pelnė 15 taškų (2/3 dvit., 3/7 trit., 2/2 baud.), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, bet rungtynes baigė anksčiau laiko dėl išnaudoto pražangų limito.

Daugiau „Telekom Baskets“ ekipai pelnė tik Parkeris Jacksonas-Cartwrightas – 20 taškų ir 4 rezultatyvūs perdavimai – bei Jeremy Morganas – 16 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai.

„Bayern“ klubui, kuris šiemet kovėsi Eurolygos atkrintamosiose, bet dabar rizikuoja nepatekti į Vokietijos čempionato finalą Nickas Weileris-Babbas surinko 16 taškų, buvęs žalgirietis Augustine‘as Rubitas (8 atk. kam.) ir Vladimiras Lučičius pridėjo po 13.

Lemiamas mūšis trečiadienį vyks Bonos mieste, o finale nugalėtojas susitiks su savo pusfinalį jau laimėjusia Berlyno ALBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas