Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 06

Buvęs žalgirietis paaiškino, kodėl paliko Ą.Tubelio atstovaujamą universitetą

Pastaruosius trejus metus Arizonos „Wildcats“ marškinėlius vilkėjęs Kerras Kriisa pranešė, kodėl nusprendė persikelti į Vakarų Virdžinijos universitetą.
Kerras Kriisa
Kerras Kriisa / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NCAA

„Atvirai kalbant, manau, kad nauja pradžia reikalinga tiek man, tiek Arizonos programai. Esu labai dėkingas už trejus metus, kuriuos čia praleidau. Žvelgiant į šiandienos koledžų krepšinį, daugelis žmonių tiek ilgai vienoje vietoje neužsibūna, – interviu „The Nameless Podcast“ kalbėjo estas.

– Esu laimingas, nes jaučiu, jog esu savo vietoje. Viduje jaučiuosi labai ramus. Esu labai patenkintas savo sprendimu. Žinoma, gaila palikti Tuksoną, bet taip jau yra.“

Po to, kai atsisveikino su Ąžuolo Tubelio atstovaujamu Arizonos universitetu, K.Kriisa bandė laimę „Nebraska Huskers“, „Xavier Musketeers“ ir „West Virginia Mountaineers“ ekipose. Galiausiai estas pasirinko pastarąją.

„Norėjau viską pradėti nuo nulio. Nenorėjau eiti ten, kur jau turėjau ryšių. Tad mečiau sau iššūkį. Man labai patiko, kaip naujoji komanda mane priėmė“, – pasakojo gynėjas.

Jis neslėpė, kad viena pagrindinių pasirinkimo priežasčių – jau šešiolika metų Vakarų Virdžinijos universiteto komandą treniruojantis Bobas Hugginsas.

69-erių specialistas per šį laiką 11 kartų išvedė komandą į „Kovo beprotybę“, o 2010-aisiais nuvairavo ją iki pusfinalio.

Šiemet „Mountaineers“, „Big 12“ konferencijos narė, NCAA reguliariajame sezone laimėjo 19 rungtynių ir pralaimėjo 15 kartų. Ekipa pasiekė „Kovo beprotybę“, bet pirmajame atkrintamųjų etape 65:67 pralaimėjo Merilendui.

2018–2020 metais K.Kriisa priklausė Kauno „Žalgirio“ sistemai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas