Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 23

Buvusiam „Ryto“ strategui patikėtas Tuniso rinktinės vairas

Praeityje prie tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“ vairo stovėjęs garsus Vokietijos specialistas Dirkas Bauermannas nuo šiol treniruos nacionalinę Tuniso vyrų krepšinio rinktinę, kuri vasaros pradžioje Kroatijoje kausis dėl bilieto į Tokijo olimpines žaidynes.
Dirkas Bauermannas
Dirkas Bauermannas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

2013 metų kovą prie „Lietuvos ryto“ prisijungęs vokietis klube išbuvo trumpiau nei sezoną. Prieš pat 2014 metų pradžią su D.Bauermannu, kurio treniruojamas sostinės klubas tuomet Eurolygoje pralaimėjo visas septynias žaistas rungtynes, buvo išsiskirta, o laikinuoju treneriu paskirtas Dainius Adomaitis.

62-ejų stratego CV – iš ties solidus. Be Vokietijos, Lenkijos ir Irano rinktinių jis dirbo ir stipriausiuose šalies klubuose – Miuncheno „Bayern“ bei Bambergo „Brose“.

„Jaučiuosi pagerbtas tokia galimybe vėl dirbti nacionalinėje rinktinėje. Šis darbas specifinis, nes tai nėra vien krepšinis. Tu reprezentuoji visą šalį“, – kalbėjo Bauermannas.

Kroatijoje vykstančiame atrankos į Tokijo olimpines žaidynes turnyre Tunisas vienoje grupėje žais su šeimininkais kroatais bei brazilais. Kitoje grupėje – Vokietijos, Rusijos ir Meksikos rinktinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant