Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 30

Dovydas Redikas žiba Kipro čempionate

Po skandalų virtinės Lietuvoje Dovydas Redikas išsiskiria ne elgesiu, o krepšiniu Viduržemio jūros saloje. Jis galingai pradėjo Kipro pirmenybes, kur atstovauja Limasolio „Apollon“ klubui.
Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Lygos lyderiu tapęs „Apollon“ laimėjo dvejas iš trejų pirmųjų rungtynių, o prie to stipriai prisidėjo ir 25 metų lietuvis.

Jis pelnė po 11,7 taško, bet dar naudingesnis buvo kitais veiksmais. Pagal atkovotus kamuolius (po 7,3) 192 cm ūgio gynėjas Kipro lygoje yra devintas, o pagal rezultatyvius perdavimus (po 8) – pirmas.

D.Redikas vidutiniškai renka po 24 naudingumo balus. Antrajame ture jam nedaug trūko iki trigubo dublio, kai jis pelnė 17 taškų, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 8 kamuolius.

Buvęs auksinės kartos Lietuvos jaunimo rinktinės narys yra žaidęs Vilniaus „Ryte“ 2011-2013 metais, bet paskui pateko į skandalų sūkurį.

Žaisdamas Latvijoje jis melavo klubo vadovams apie tėvo mirtį, o komandos draugai įtarė jį dėl pinigų dingimo iš persirengimo kambario.

2016 metų vasarą jis buvo diskvalifikuotas Lietuvos krepšinio lygos vienam sezonui dėl galimai sutartų rungtynių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Dovydas Redikas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Dovydas Redikas

Šiemet Vilniaus apygardos teismas nurodė D.Redikui sugrąžinti 89,5 tūkst. eurų buvusiai jo mylimajai Astai Valentaitei, kuri apkaltino krepšininką brangenybių vagystėmis.

Praėjusį sezoną D.Redikas rungtyniavo Jonavos komandoje antrojoje pagal pajėgumą šalies lygoje. NKL varžybose jis pelnė po 12,6 taško ir atliko po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai