Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Du niuksus gavęs Šaras: „Nebedemonstruojame to, ką darėme prieš mėnesį“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“ įkrito į duobelę, pralaimėdama dukart iš eilės varžovams iš to paties miesto, o kaunietis treneris skambina pavojaus varpais ir tikina, kad jo auklėtiniai nebedemonstruoja tokio žaidimo, kokį rodė prieš mėnesį.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Vida Press nuotr.

Stambulo ekipa per kelias dienas dukart nusileido „Anadolu Efes“ komandai.

Iš pradžių „mėlynieji“ triumfavo Eurolygos rungtynėse 82:80, o pirmadienį nugalėjo „Fenerbahče“ ir Turkijos pirmenybėse (90:80). Abi pergales „Efes“ pasiekė varžovų arenoje.

Šaras po rungtynių, kurių ketvirtą kėlinį „Fenerbahče“ pralaimėjo 17:28, pabrėžė komandos pastovumo trūkumą ir kalbėjo apie prarastą formą lyginant su ankstesniu laikotarpiu.

„Nesugebėjome išlaikyti to paties lygio viso mačo metu. Žaidėme gerai kai kuriais momentais, bet to neužteko. Žaidėme pernelyg individualiai, mums trūko komandinio žaidimo. Nebedemonstruojame to, ką darėme prieš mėnesį. Dėl to turime iškovoti pergalę prieš prasidedant Eurolygos atkrintamosioms“, – sakė Šaras.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Jo ekipa jau užsitikrino vietą pirmajame Eurolygos šešete, tad tikrai žais atkrintamosiose. Vis dėlto Š.Jasikevičiaus ekipa jau nebegali pakilti aukščiau negu penktoji vieta, tad ketvirtfinalyje neturės namų aikštės pranašumo.

Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse šeštoje pozicijoje esanti „Fenerbahče“ išvykoje grumsis prieš laipteliu aukščiau besirikiuojantį Pirėjo „Olympiakos“. Pergalės atveju, Stambulo komanda finišuotų penkta ir ketvirtfinalyje grumtųsi prieš ketvirtąją vietą užėmusį klubą.

Eurolygos atkrintamosios startuos balandžio 23 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas