Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 22 /2016 06 23

„Eurohoops“ siunčia Šarūną Jasikevičių į Barseloną

Viena populiariausių Europos krepšinio naujienų svetainių „Eurohoops“ skelbia, kad Šarūnas Jasikevičius tapo naujuoju „Barcelona“ klubo treneriu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešama, kad Š.Jasikevičius jau pasirašė dvejų metų kontraktą su galimybe jį pratęsti dar metams su Katalonijos klubu. Jis esą pakeis aštuonerius metus „Barcelona“ treniravusį Xavi Pascualį.

Tiesa, tai dar neoficiali informacija. Juolab, žinia apie Šaro susitarimą su „Barcelona“ pasklido dar prieš Ispanijos čempionato finalo rungtynes, kuriose Madrido „Real“ vėliau nugalėjo „Barcelona“ ir tapo šalies čempione.

„Žalgirio“ klubas gandų taip pat nekomentuoja.

Kauno „Žalgiris“ tikėjosi, kad Š.Jasikevičius liks ir vadovaus klubui dar vieną sezoną, bet Paulius Motiejūnas pabrėžė, kad netrukdys treneriui pasitaikius ypatingai progai.

Š.Jasikevičius trenerio vairą Kaune sezono viduryje perėmė iš Gintaro Krapiko ir jau spėjo dukart tapti Lietuvos čempionu – šiemet pirmą kartą kaip vyr. treneris.

„Man svarbiausia – nacionalinis čempionatas. Ir mes vėl jį laimėjome. Laimėjome pirmenybes labai neblogai sužaisdami atkrintamąsias. Tai yra maloniausia, nes vasaros poilsį pasitinkame būdami čempionais. Nieko negali būti svarbiau už tai. Labai malonu“, – apie sėkmingai pabaigtą 2015-2016 metų sezoną kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito