Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 02

Į Berlyną atvykęs J.Zdovcas – apie 4 pergalę iš eilės: „Turėsime būti kantrūs“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas tiki, kad jo auklėtiniai ketvirtadienį gali iškovoti ketvirtą pergalę Eurolygoje iš eilės ir pradėti ropštis iš turnyro lentelės dugno. Žalgiriečiai šį kartą viešės Berlyne ir kausis su vietos ALBA.
Jure Zdovco spaudos konferencija
Jure Zdovco spaudos konferencija / Erikas Ovčarenko/BNS

„Pralaimėjome jiems namuose. Peržiūrėjome jų vaizdo įrašus ir matome, kad ALBA yra kiek kitokia komanda nei visos kitos Eurolygoje. Jie labai mobilūs, dažnai remiasi Luke'u Sikma, kuris yra vienas geriausių ketvirtos pozicijos kūrėjų visoje Eurolygoje. Vokiečiai neturi ryškios sistemos, bet pasižymi įvairiomis opcijomis, jų pranašumas ir tai, kad visi krepšininkai ilgai žaidžia kartu. Prieš juos nebus lengva gintis, nes tai talentinga komanda puolime tad turime būti susikoncentravę ir komunikuoti“, – mačo išvakarėse kalbėjo treneris.

Treneris pasidžiaugė, kad „Žalgiris“ pastaruoju metu gana solidžiai atrodo varžovų aikštės pusėje. Tokią pat komandą slovėnas tikisi matyti ir Berlyne.

„Turime būti kantrūs ir ieškoti laisvo žmogaus. Visgi tai nemažai priklausys ir nuo gynybos, tad savo aikštės pusėje privalome būti susikoncentravę. Mačo su „Panathinaikos“ pirmajame kėlinyje buvome labai susikaupę ir tai mums leido susikrauti lemiamą pranašumą ir kontroliuoti rungtynes. Tikiuosi taip bus ir šį kartą. Kita vertus, tai bus naujos rungtynės. Įdomu, kokia ALBA bus, nes antradienį jie nežaidė, o kai kurie žaidėjai buvo išvykę su rinktine“, – svarstė strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas