Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 26

Impulsyvusis PAO vadovas grasina Eurolygai ir mojuoja Čempionų lygos korta

Atėnų „Panathinaikos“ klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos grasina pasitraukimu iš Eurolygos, Graikijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie galimą Graikijos galiūno perėjimą į FIBA organizuojamą Čempionų lygą.
Rickas Pitino ir Dimitris Giannakopoulos
Rickas Pitino ir Dimitris Giannakopoulos / gazetta.gr nuotr.

D.Giannakopoulos savo Instagramo paskyroje pranešė, kad birželio 3-ąją surengs spaudos konferenciją, kurios metu kalbės apie finansinę situaciją, taip pat apie klubo ateitį Eurolygoje ir Graikijos lygoje.

Graikijos žiniasklaidoje, net ir toje, kurią valdo pats PAO savininkas, pasirodė pranešimų, kad klubas svarsto perėjimą į Čempionų lygą jau nuo kito sezono.

SDNA cituoja D.Giannakopoulą, kuris kreipėsi į Eurolygos vadovą Jordi Bertomeu: „Pone Bertomeu, jūs tris mėnesius tarėtės su žaidėjais dėl jų kontraktų. Jie dirbo 65 proc. laiko, o jūs sutikote jiems sumokėti už 80 proc. Vietoje to, kad kalbėtumėte su rėmėjais, kad išsiaiškintumėte, kiek jie duos paramos, jei pratęstume sezoną, jūs kalbėjote tik su žaidėjais.

Ar logiška tai, kad nediskutavote apie pajamas su klubais? Norime, kad pateiktumėte kito sezono finansinius duomenis, nes apie komandų pajamas nieko negirdėjome. Jei nesužinosime, kokios pajamos bus, nežinome, ar liksime Eurolygoje.“

Jie dirbo 65 proc. laiko, o jūs sutikote jiems sumokėti už 80 proc.

Jam atsakė „Barcelona“ atstovas, kuris pabrėžė, kad dabar reikia išlaikyti paramą, o netekti du milijonai šiuo metu nieko nereiškia.

„Žinoma, jums taip kalbėti logiška, nes turite futbolo sekciją, kuri maitina kitas sekcijas. Mes turime dirbti, kad turėtume tuos du milijonus“, – atrėžė D.Giannakopoulos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas