Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 20

Ispanai nori užbaigti sezoną grandioziniu 12 komandų turnyru viename mieste

2020 m. Ispanijos krepšinio lygos (ACB) čempionai gali paaiškėti unikaliame turnyre. Pranešama, kad užbaigti sezoną ispanai ketina 12 stipriausių čempionato ekipų sukviesdami į vieną miestą.
Aaronas White'as ginasi prieš Malcolmą Delaney
Aaronas White'as ginasi prieš Malcolmą Delaney / „Scanpix“ nuotr.

Pasak ispanų žiniasklaidos kanalo „Marca“, 18 ACB lygos komandų dėl tokio formato susitarė specialioje asamblėjoje, vykusioje pirmadienį.

12 stipriausių Ispanijos komandų būtų suskirstytos į dvi grupes po šešias ekipas, o po dvi komandas iš abiejų grupes patektų į pusfinalį.

Likusios šešios komandos, iki turnyro sustabdymo buvusios 13-18 vietose, baigtų sezoną, bet iš čempionato nepasitrauktų nė viena iš jų. Tiesa, vis dar neaišku, ar kitą sezoną ACB lygoje bus naujokų iš antrojo šalies diviziono – jei būtų nuspręsta dėl papildomų komandų priėmimo, ekipų skaičius veikiausiai išaugtų iki 20.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad finalinis ACB etapas gali įvykti Gran Kanarijos saloje, tačiau dabar pranešama, kad prie kandidatų rengti turnyrą prisijungė ir Andora.

Galutinis sprendimas dėl sezono pratęsimo turėtų būti priimtas iki gegužės 31 dienos. Jeigu sezonas būtų atnaujintas, jis turėtų baigti ne vėliau, negu liepos 10-ąją.

Jeigu toks planas bus įgyvendintas, dėl Ispanijos čempionų trofėjaus finaliniame turnyre varžysis šios komandos: „Barcelona“, Madrido „Real“, Saragosos „Basket“, Tenerifės „Iberostar“, Bilbao „RETAbet“, Andoros „MoraBanc“, Malagos „Unicaja“, „Valencia“, Burgoso „Miraflores“, Vitorijos „Baskonia“, Las Palmaso „Gran Canaria“ ir „Obradoiro“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas