Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 27

Ispanijos čempionatas bus atnaujintas Valensijoje

Ispanijos krepšinio lyga tikisi dar birželį pratęsti dėl koronaviruso sustabdytą 2019-2020 m. sezoną, o jo finišas vyks Valensijoje – tai paaiškėjo po vaizdo konferencijos, kurioje dalyvavo stipriausių šalies klubų vadovai.
Lemiamos ACB kovos vyks Valensijoje
Lemiamos ACB kovos vyks Valensijoje / Getty Images/Euroleague.net ir Scanpix nuotr.

„Las Provincias“ praneša, kad Rytų Ispanijos miesto kandidatūrą palaikė didžioji dalis iš 12 sezoną pratęsiančių klubų.

Kitos nuomonės laikėsi tik keli iš Eurolygoje rungtyniaujančių klubų, kuriems saugesni pasirodė kiti variantai. Anksčiau buvo skelbiama, kad surengti sezono pabaigos turnyrą pretendavo ir Gran Kanarijos sala, taip pat buvo pasigirdę kalbų, kad komandas priimti norėtų ir Andora.

Tiesa, nors lygos vadovai įsiklausė į klubų vadovų pageidavimus, pranešama, kad dėl turnyro vietos balsuojama nebuvo. Tai, kad jis bus surengtas Valensijoje, lėmė geriausiai šio miesto atitikti kriterijai.

Teigiama, kad Valensija labiausiai atitiko saugumo reikalavimus, taip pat geriausiai gali išpildyti logistikos klausimus bei turi tinkamą infrastruktūrą tokio masto varžyboms.

Kol kas nepranešama, kokia bus tiksli sezono atnaujinimo data, tačiau tai gali nutikti jau artimiausiu metu, mat dar praėjusią savaitę Ispanijos vyriausybė uždegė žalią šviesą sporto renginiams nuo birželio 8 dienos.

Į Valensiją rinksis 12 stipriausių šalies klubų – „Barcelona“, Madrido „Real“, Saragosos „Casademont“, Tenerifės „Iberostar“, Bilbao „Basket“, Andoros „MoraBanc“, „Valencia“, Vitorijos „Baskonia“, Malagos „Unicaja“, Burgoso „CB Miraflores“, Las Palmaso „Gran Canaria“ ir Badalonos „Joventut“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas