Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 15

Italijoje pagaliau atsirado komanda, sustabdžiusi liepsnojusį E.Bendžių

Eimantas Bendžius trejose Italijos čempionato rungtynėse iš eilės pelnė bent 23 taškus ir įsiveržė į rezultatyviausių turnyro žaidėjų penketą, bet sekmadienio popietę juoda diena aplankė ir jį. Lietuvis iš žaidimo nepataikė nė vieno metimo, o jo atstovaujama Sasario „Dinamo“ (4-4) 87:100 neprilygo Brindisio „Happy Casa“ (7-1) ekipai.
Eimantas Bendžius
Eimantas Bendžius / nuotr. FIBA

E.Bendžius iki šios dienos rungtynių rinko net po 18,1 taško, o pastarosiose trejose rungtynėse jo vidurkis siekė net 25,7 taško, tačiau šįkart jis šaudė tuščiais šoviniais.

Klaipėdietis per beveik 32 minutes prametė visus penkis tritaškius, pataikė vieną baudos metimą iš dviejų ir pelnė viso labo 1 tašką.

Atkovojęs 1 kamuolį, atlikęs 2 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydęs ir pats prasižengęs bei išprovokavęs pražangą E.Bendžius rungtynes užbaigė su -4 balų naudingumu.

„Dinamo“ neišgelbėjo net ir puikus centro Miro Bilano pasirodymas – kroatas pelnė 29 taškus (9/11 dvit., 2/2 trit., 5/8 baud.), atkovojo 7 kamuolius ir surinko net 34 naudingumo balus.

„Happy Casa“ šiose rungtynėse pataikė visą šūsnį tritaškių – tikslą pasiekė 13 iš 35 tolimų metimų.

Ketvirtą kartą pralaimėjęs Sasario klubas nukrito į septintą turnyro vietą, savo ruožtu Brindisio ekipa yra viena Italijos čempionato lyderių – už ją geriau kol kas atrodo tik dar nepralaimėjusi Milano „Olimpia“ (7-0).

„Dinamo“: Miro Bilanas 29 (9/11 dvit., 7 atk. kam., 34 naud. bal.), Stefano Gentile 16, Jasonas Burnellas ir Marco Spissu po 13.

„Happy Casa“: D'Angelo Harrisonas 24 (4/7 trit.), Jamesas Bellas 17 (2/11 trit., 10 atk. kam.), Nickas Perkinsas ir Darius Thompsonas (7 rez. perd.) po 15, Mattia Udomas 11 (9 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas