Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 26

Izraelyje vėl tarkuojamas Dainius Adomaitis: „Nėra magiškos piliulės“

Dainius Adomaitis toliau išgyvena sunkų laikotarpį Izraelyje ir susilaukia daug kritikos. Lietuvio vadovaujamas Jeruzalės „Hapoel“ ketvirtadienį 95:104 krito prieš Eilato „Hapoel“.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / „Facebook“ transliacijos stopkadras

„Pakako vien pažiūrėti į Dainiaus Adomaičio kūno kalbą per ketvirtadienio pralaimėjimą prieš „Hapoel“, kad suprastum, jog treneris iš Lietuvos atrodo bejėgis. Pasiaiškinimai dėl dar vieno pralaimėjimo, šįkart patirto 2,5 tūkst. žiūrovų akivaizdoje, švelniai tariant, neįtikina“, – rašė Roi'us Cohenas iš „Sport5“.

Tai jau antras Jeruzalės komandos pralaimėjimas namuose, praleidžiant daugiau nei 100 taškų į savo krepšį.

„Tai glumina. Mes pasiruošiame, žiūrime vaizdo įrašus, nurodome varžovų stiprybes, silpnybes ir tada per rungtynes jiems leidžiame daryti viską, ką nori. Krepšinis yra paprastas žaidimas: tu turi išnaudoti varžovo silpnybes, tačiau mes viską darome kitaip. Neturime magiškos piliulės, kuri pagerintų situaciją. Viskas, ką galime daryti, tai treniruotis ir tobulėti“, – kalbėjo D.Adomaitis po skaudaus pralaimėjimo.

Treneris iš Lietuvos išreiškė tikėjimą žaidėjais, tačiau pabrėžė, kad jie dažnai yra susižeidę, o kartais treniruotėje po rungtynių nesusirenka net 10 žaidėjų.

„Jūs nematote treniruočių. Jose mums nenutinka tokie dalykai, kurie nutinka per rungtynes. Mes prarandame koncentraciją. Bet tai ir energijos dalykas“, – kalbėjo D.Adomaitis.

Strategas iš Lietuvos tikisi, kad vis dar izoliacijoje esantis naujokas Ray McCollumas atneš lyderystę ir suvaldys komandą kartu su Chrisu Krameriu.

„Per minutės pertraukėles jis kalba apie varžovų tritaškių gausą. Treneris beveik neakcentuoja psichologinių problemų ir nebando pažadinti žaidėjų. Tiesiog duoda vis daugiau užduočių“, – D.Adomaitį kritikavo R.Cohenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas