Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 28

Jautri T.Šengelijos žinutė: „Sielą skauda labiau nei petį“

Kitą savaitę prasidedantį Europos krepšinio čempionatą dėl peties traumos praleisiantis Sakartvelo komandos lyderis Tornikė Šengelija pasidalijo jautriu įrašu feisbuke.
Tornikė Šengelija
Tornikė Šengelija / FIBA nuotr.

„Ačiū visiems už palaikymą ir pozityvias žinutes. Negaliu apsakyti, koks jausmas jausti tokį jūsų visų palaikymą. Nuo tos dienos, kai paaiškėjo, kad mano šalyje vyks „Eurobasket“, tikriausiai nebuvo nė vienos dienos, kad nebūčiau galvojęs apie šį renginį. Kiekvienas mano žingsnis buvo nukreiptas tam, kad įsitikinčiau, jog esu pasiruošęs gerai sužaisti ir pateisinti jūsų lūkesčius. Bet sporte taip jau būna...

Sielą skauda labiau nei petį, kad tokiu svarbiu momentu negaliu padėti Sakartvelo rinktinei ir negalėsiu aikštėje stovėti šalia savo berniukų.

Visgi esu ramus, nes puikiai žinau mūsų gerbėjų ir mūsų vaikinų charakterį. Esu tikras, kad sunkios akimirkos suteiks jiems daugiau motyvacijos ir stiprybės.

Nesijaudinkite dėl manęs, aš daug kartų buvau panašiose situacijose ir grįžau stipresnis. Ačiū Dievui, kad suteiki man gebėjimų kovoti ir padedi man išgyventi sunkumus.

Dabar prašau siųskite visą savo teigiamą energiją ir palaikymą mūsų komandai. Tik kartu, kaip komanda, galime pasiekti didelių tikslų“, – feisbuke rašė T.Šengelija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas