Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 19

Juanas Carlosas Navarro: „Pergalė prieš JAV? Kodėl gi ne?“

Ispanijos rinktinė su galingąja JAV žvaigždžių ekipa olimpinėse žaidynėse susitiks jau ketvirtąjį kartą iš eilės. Ekipos veteranas Juanas Carlosas Navarro mano, kad tai gali būti geriausia proga juos įveikti, nes ispanai šiemet turi dar daugiau patirties.
Juanas Carlosas Navarro
Juanas Carlosas Navarro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos rinktinė 2004-aisiais Atėnuose amerikiečiams pralaimėjo ketvirtfinalyje, o 2008-ais Pekine bei 2012 metais Londone nesėkmės buvo patirtos finale.

„Šiose olimpinėse žaidynėse arti pergalės prieš JAV buvo ne viena komanda, todėl tai galime padaryti ir mes, – užtikrintas buvo J.C.Navarro. – Atvykome čia tam, kad iškovotume olimpinį auksą, todėl jeigu mums šypsosis sėkmė, tai kodėl gi ne?

Pastaruosius kelerius metus buvome visai netoli pergalės prieš amerikiečius, o šiemet turime dar daugiau patirties ir esame labiau susižaidę.

Reikia neleisti jiems bėgti. Būtina nepalikti aikštėje laisvių erdvių, nes jie yra žaidėjai, kurie turi „spanus“ ir gali greitai įgyti didelį pranašumą. Sunku juos pavyti turint didelį deficitą, bet jei liksime netoli iki rungtynių pabaigos, tai visko gali būti.“

„Šiame sporte galima nugalėti bet ką, – pridėjo Ispanijos rinktinės puolėjas Nikola Mirotičius. – Šiuo metu esame puikioje padėtyje. Turime labai daug pasitikėjimo savo jėgomis, o mūsų žaidimas yra geras abiejose aikštės pusėse.

Svarbiausia bus gerai apsiginti. Turime išlaikyti koncentraciją visas 40 minučių.“

Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių pusfinalis tarp Ispanijos ir JAV bus žaidžiamas penktadienį 21:30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito