Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 22

Kauno „Žalgiryje“ nepritapęs Steve'as Vasturia deda tašką karjeroje?

Sutartį su Stambulo „Bešiktaš“ ekipa šią vasarą sudaręs Steve'as Vasturia naujoje komandoje taip ir nedebiutuos, skelbia „krepšinis.net“ žurnalistas Edgaras Pulkovskis. Kauno „Žalgiryje“ neįsitvirtinęs amerikietis nusprendė dėti tašką karjeroje.

Šarūno Jasikevičiaus į Kauno „Žalgirį“ atviliotas Steve'as Vasturia 2020-ųjų vasarą su Lietuvos čempionais sudarė trejų metų kontraktą pagal formulę „2+1“, tačiau jau po metų nusprendė pakabinti sportinę avalynę ant vinies.

26-erių metų 196 cm ūgio krepšininkas po itin sudėtingo sezono Lietuvoje abipusiu susitarimu išsiskyrė su „Žalgiriu“, sukirto rankomis su Stambulo „Bešiktaš“, tačiau naujoje ekipoje taip ir neprisistatė.

„Steve'as Vasturia informavo klubą, kad neatvyks į Turkiją, kadangi šiuo metu yra nusprendęs baigti karjerą“, – rašoma „krepšinis.net“, kuris prideda, jog po metų krepšininkas gali persigalvoti.

Pats S.Vasturia apie netikėtą karjeros posūkį socialiniuose tinkluose nepranešė.

Praėjusiame Eurolygos sezone S.Vasturia sužaidė 19 rungtynių ir per beveik 12 minučių rinko po 2,5 taško, atkovojo 0,9 kamuolio ir fiksavo po 1 naudingumo balą.

Lietuvos krepšinio lygoje – 6,1 pelnyto taško, 2,3 atkovoto kamuolio, 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir 6,2 naudingumo balo.

VIDEO: PIKENROLAS: intriguojantis LKL startas, „Ryto“ naujokas ir jėgų persiskirstymas Eurolygoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas