Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komanda tikintis A.Magro: „Esame užtikrinti, kad galime iškovoti pirmąją pergalę“

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ antradienį sieks nutraukti dviejų iš eilės pralaimėjimų seriją ir įsirašyti pirmąją pergalę Europos taurės turnyre. Šįsyk vilniečių kelyje – dviem pergalėmis Europinį sezoną pradėjusi Ulmo „Ratiopharm“ ekipa.

Vilniečiai Europonį sezoną pradėjo gana slogiai – namuose nusileido Tylerio Cavanaugh į priekį vedinai Stambulo „Bahčešehir“, tuo tarpu išvykoje, po dviejų Patricko Beverley tritaškių rungtynių pabaigoje, kapituliavo ir prieš Tel Avivo ,,Hapoel“ žvaigždyną.

„Laukia sunkios rungtynės – Ulmo komanda laimėjo visas penkias oficialias rungtynes tiek Europos taurėje, tiek vietinėse pirmenybėse. Tai bus mūsų antrosios rungtynės namuose. Pastaruoju metu pagerinome savo žaidimą, ypač Bulgarijoje prieš Tel Avivo „Hapoel“, kur atlikome nemažai gerų dalykų. Esame užtikrinti, kad galime iškovoti pirmąją pergalę prieš savo sirgalius Vilniuje“, – kalbėjo specialistas.

Savų sirgalių akivaizdoje žaisiantys Alessandro Magro auklėtiniai nebeturi kur trauktis – norint kovoti dėl vietos atkrintamosiose, vilniečiai privalo pradėti rinkti pergales.

Tai suprasdamas ir sostinės ekipos specialistas prieš rungtynes bendraudamas su žurnalistais akcentavo energiją ir pasiaukojimą aikštelėje.

„Pagrindinė žinutė komandai – turime išlaikyti nuoseklumą visų rungtynių metu. Mūsų energija ir atsidavimas gynyboje turi būti aukščiausio lygio. Kaip ir minėjote, namų rungtynės yra itin svarbios, nes sezono pabaigoje jų rezultatai gali turėti didelę reikšmę“, – rungtynių svarbą akcentavo A.Magro.

Pasak trenerio, Europos taurėje dar nepralaimėjusios Vokietijos komandos stiprybė – tritaškiai metimai. Per dvejas sužaistas rungtynes Ulmo komanda iš toli meta 37,7 proc. taiklumu.

„Jie yra labai agresyvūs puolime, – priešininkų stiprybes minėjo treneris. – Turi jauną, talentingą gynėją. Tai komanda, kuri yra metanti daug tritaškių metimų, Alfonso Plummeris, Justinianas Jessupas, Thomasas Klepeiszas, visi jie yra puikūs metikai. Pagrindinė mūsų užduotis bus sumažinti jų tritaškių metimų poveikį rungtynių eigai.“

Metus be krepšinio praleidęs Arnoldas Kulboka jau yra arti sugrįžimo į aikštelę.

„Kiekvieną dieną stebime jo situaciją, – Arnoldo Kulbokos situaciją komentavo strategas. – Esame įsitikinę, kad artimiausiu metu turėsime pilną komandos sudėtį.“

Dėl kelio skausmus jaučiančio Vaido Kariniausko galimo pasirodymo aikštelėje antradienio rungtynėse išlieka nežinomybė.

„Kaip ir dėl Arnoldo Kulbokos, sprendimas bus priimtas rungtynių dieną“, – sakė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas