Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 25

L.Kleiza apie N.Čanako atleidimą: „Meilužė prametė, tai gal grįš pas seną žmoną“

Penkerius metus Panevėžio „7bet-Lietkabelyje“ dirbusio ir į neregėtas aukštumas šį Aukštaitijos klubą pakėlusio stratego Nenado Čanako etapas turtingame Ankaros „Turk Telekom“ klube truko vos kelis mėnesius. 15min laidoje PIKENROLAS legendinis šalies krepšininkas Linas Kleiza svarstė, ar N.Čanakas grįš dirbti į Panevėžį, o galbūt persikels į Vilniaus „Wolves“?

„Ačiū, Nenadai Čanakai! – rašoma Ankaros „Turk Telekom“ svetainėje. – Norėtume padėkoti Nenadui Čanakui, kuris dirbo „Turk Telekom“ treneriu naujame sezone, už jo darbą ir pagalbą komandai.“

Praėjusiame sezone Europos taurės finalą bei Turkijos pirmenybių pusfinalį pasiekęs Ankaros „Turk Telekom“ klubas buvusio vairininko Erdemo Cano įpėdinį atleido jau spalio mėnesio pabaigoje.

N.Čanako treniruojama Turkijos ekipa Europos taurės sezoną pradėjo dviem skaudžiais pralaimėjimais prieš Klužo Napokos U-BT bei Salonikų „Aris“ ir išvargta pergale prieš Podgoricos „Budučnost“.

Vietinėse pirmenybėse – dvi pergalės ir dvi nesėkmės per pirmuosius keturis susitikimus.

Kaip praneša 15min šaltiniai, Turkijos sostinės klubo vadovybė nebuvo patenkinta tiek komandos rezultatais, tiek mikroklimatu rūbinėje. Klausimų kyla ir dėl „Turk Telekom“ komplektacijos (penki amerikiečiai žaidėjai) ir žaidimo braižo (individualus krepšinis), neatitinkančių N.Čanako turėtos vizijos Panevėžyje.

„Toks įvykių posūkis nustebino, bet „Turk Telekom“ praėjusį sezoną žaidė Europos taurės finale ir sau kelia aukštus reikalavimus. Įdomu, ar „Lietkabelis“ keis trenerį, nežinau, ar klubas patenkintas Robertu Štelmaheriu. Jie turbūt palauks, o Nenadas Čanakas neturi kur skubėti. Jis turėjo garantuotą dvejų metų sutartį, tad klubas jam ir toliau mokės atlyginimą“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas