Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 25

Labai patenkintas Š.Jasikevičius: „Žaidėme kaip vyrai, o ne nesubrendę berniukai“

Šarūnas Jasikevičius ir „Barcelona“ padarė tai, ko katalonų klubui nepavyko pastaruosius penkerius metus. Viena stipriausių Ispanijos komandų ketvirtadienio vakarą laimėjo Malagoje ir iškovojo pirmąją pergalę andalūzų krašte nuo 2015 metų. Šaras po sėkmingų rungtynių pabaigos buvo labai patenkintas auklėtinių žaidimu.

Po ilgosios pertraukos iniciatyvą į savo rankas paėmę katalonai prieš „Unicaja“ laimėjo 79:70.

Š.Jasikevičius duodamas interviu iškart po finalinio švilpuko kalbėjo terminais, girdėtais ir per jo ketverių metų laikotarpį Kaune.

„Pagaliau žaidėme kaip vyrai, o ne nesubrendę berniukai. Antroje rungtynių pusėje sugebėjome kentėti, o gynyba kur kas pagerėjo“, – sakė Šaras, išskyręs rezultatu 22:11 laimėtą trečiąjį ketvirtį.

Katalonams šiose rungtynėse teko panaikinti net ir dviženklį Malagos klubo pranašumą – antrajame kėlinyje „Unicaja“ pirmavo 38:25.

„Pirmoje rungtynių pusėje nesigynėme gerai, o „Unicaja“ pataikė labai sunkius metimus. Tačiau po pertraukos gynėmės geriau, puolėme su daugiau kantrybės ir nepadarėme daug klaidų“, – aiškino Šaras.

Jo komandą į priekį vedė ryškiausia žvaigždė Nikola Mirotičius, šįkart pelnęs 24 taškus ir surinkęs 29 naudingumo balus.

Juodkalnijoje gimęs puolėjas priminė užsitęsusią pergalių sausrą Malagoje ir išskyrė kitą sėkmingai rungtyniavusį žaidėją – 21 tašką pelniusį Alexą Abrinesą.

„Labai svarbi pergalė, nes nebuvome čia laimėję penkerius metus. Puikiai gynėmės, ką įrodo ir tik 70 praleistų taškų. Alexas Abrinesas žaidė tiesiog puikiai, – sakė N.Mirotičius. – Aš pats pirmoje rungtynių pusėje nežaidžiau gerai, bet po pertraukos sugebėjau pasitaisyti.“

Kitas iššūkis katalonų laukia jau sekmadienį popiet, kai 13.30 val. Lietuvos laiku „Barca“ žais prieš Bilbao „RETAbet“ su Arnoldu Kulboka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas