Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 06

Labai sudėtingą Eurolygos savaitę pasitinkantis Šaras: „Pamatysime, kur esame patys“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelona“ ekipos šią savaitę laukia itin sudėtingi išbandymai. Katalonai viešės Pirėjuje ir Stambule, kur grumsis su pirmojo Eurolygos penketo komandomis – „Olympiakos“ ir „Fenerbahče“.

Pirmiausiai į Graikiją susiruošęs Šaras su Ispanijos žiniasklaida kalbėjo apie „du finalo ketverto lygio“ oponentus.

„Šią savaitę kausimės prieš du finalo ketverto lygio varžovus ir pamatysime, kur esame patys. Labai nekantraujame prieš rungtynes arenose su puikiomis atmosferomis“, – teigė lietuvis.

Penkias pergales iš eilės pasiekusios komandos strategas gyrė tokį patį pergalių ir pralaimėjimų balansą (18-8) turinčią „Olympiakos“ ekipą.

„Jie yra viena geriausių komandų Europoje. Komanda, kuri dalinasi kamuoliu tokiu lygiu, kad anksčiau ar vėliau kažkuris žaidėjas atsilaisvina. Jie geriausi šiame aspekte, o mes turėsime būti labai susikoncentravę“, – teigė Šaras prieš rungtynes antradienio vakarą.

Jis stengėsi įkvėpti pasitikėjimo savo auklėtiniams.

„Esame tame pačiame lygyje kaip ir tos dvi komandos, bet vis dar turime vietos tobulėjimui. Ši savaitė bus įdomi“, – teigė kaunietis.

Tiesa, į išvykas „Barca“ pasileidžia patyrusi netikėtą pralaimėjimą Ispanijoje – ACB lygos viena iš favoričių 83:85 nusileido Saragosos „Casademont“ ekipai.

VIDEO: Šarūno Jasikevičiaus mintys po laimėtų rungtynių prieš Kauno „Žalgirį“

„Tai neturės didelės įtakos, – įsitikinęs Šaras. – Nesmagu pralaimėti, bet vienerios rungtynės seka kitas, tad neturi laiko pernelyg liūdėti ar džiaugtis.“

Su 18 pergalių ir 8 pralaimėjimais pagal pergalių procentą Eurolygoje „Barca“ nusileidžia tik vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusiam Madrido „Real“ (18-7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas