Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 11

Lemiamu metu prabilęs A.Goudelockas: „Pirmas 30 minučių žaidžiau siaubingai“

Andrew Goudelockas nepriminė savęs per pirmuosius tris FIBA Čempionų lygos rungtynių Strasbūre kėlinius, tačiau sugebėjo prabilti lemiamu susitikimo metu ir atnešti pirmąją Vilniaus „Ryto“ pergalę šio turnyro istorijoje.

5 taškus per paskutines 100 mačo sekundžių pelnęs A.Goudelockas leido „Rytui“ nugalėti Strasbūro SIG ekipą 83:81.

Nors pelnė 5 iš 7 paskutinių ekipos taškų, Vilniaus klubo amerikietis po rungtynių neslėpė nesužaidęs pačių geriausių rungtynių – iš viso jis įmetė 9 taškus ir pataikė tik 4 metimus iš 12.

„Pirmas 30 minučių žaidžiau siaubingai, bet tai – 40 minučių rungtynės. Džiaugiuosi, kad pabaigoje pagelbėjau komandai“, – atsiduso ryškiausia „Ryto“ žvaigždė.

VIDEO: Andrew Goudelocko komentaras po pirmos pergalės Čempionų lygoje

A.Goudelockas po rungtynių negalėjo išskirti, kurie epizodai nulėmė pirmąją „Ryto“ pergalę. Amerikietis įvertino visus įvykius, nutikusius svarbiausiu metu.

„Tai buvo labai sunkios ir įtemptos rungtynės. Pabaigoje kiekvienas mūsų pataikytas metimas buvo labai svarbus. Likus maždaug 2 minutėms atsilikome 5 taškais, bet išlaikėme gerą energiją ir pozityvumą, pradėjome pataikyti metimus ir atsikovoti kamuolius, o tai mums labai padėjo“, – sakė gynėjas.

Laimėję Strasbūre, vilniečiai nutraukė keturių pralaimėjimų seriją, kuri tęsėsi jau daugiau nei dvi savaites. Tai pabrėžė ir A.Goudelockas.

„Pastarąsias dvi savaites pralaimėjome visur – Čempionų lygoje, LKL. Ši pergalė įpūs pasitikėjimo mums ir mūsų sirgaliams. Jiems jau turėjo pabosti žiūrėti į mūsų pralaimėjimus. Todėl ši pergalė naudinga visiems“, – sakė amerikietis.

Jiems jau turėjo pabosti žiūrėti į mūsų pralaimėjimus.

Kitas rungtynes „Rytas“ žais šeštadienį Utenoje, kai LKL rungtynėse testuos po koronaviruso protrūkio atsigaunančius „Juventus“ vyrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas