Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 25

„Loko“ sirgaliams prisistatęs M.Kuzminskas: apie mėgstamiausius hobius ir knygas

Mindaugas Kuzminskas apsipranta Rusijoje. Lietuvos rinktinės puolėjas vilkėdamas Krasnodaro „Lokomotiv“ marškinėlius sužaidė trejas rungtynes, o dabar prisistatė klubo sirgaliams.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / „Scanpix“ nuotr.

„Aš labai mėgstu gamtą, – oficialiam klubo tinklalapiui sakė lietuvis. – Kai turiu laisvą dieną, nuvykstu apžiūrėti ežerus ir kalnus. Laisvu laiku man patinka žvejoti. Šis hobis yra ne dėl laimikio, kurį dažniausiai paleidžiu. Man patinka būti gamtoje, atsiriboti nuo technologijų. Tai padeda pravėdinti galvą ir mintis.“

Pastaruosiuose dviejuose mačuose M.Kuzminskas fiksavo dviženklį pelnytų taškų rezultatą. Europos taurės rungtynėse prieš Limožo CSP jis surinko 13 taškų bei 16 naudingumo balų, o VTB lygoje Talino „Kalev“ krepšininkams atseikėjo 15 taškų ir 13 naudingumo balų.

Apie savo laisvalaikį pasakojęs puolėjas užsiminė apie dabar skaitomas knygas bei pomėgį dainuoti.

„Stengiuosi dabar skaityti tai, ko nepavyko mokykloje, – sakė M.Kuzminskas. – Dabar skaitau Michailo Bulgakovo „Meistrą ir Margaritą“, „Mažąjį princą“. Kuprinėje turiu „HOMO Sapiens“ knygą, kurioje aiškinami istoriniai dalykai apie pasaulį, atsakomi svarbūs klausimai, kurie yra mano galvoje.

Mėgstu dainuoti, bet manęs nesiklauso. Mano balsas yra pakankamai prastas, bet man patinka dainuoti. Mėgstu lietuviškas dainas, nes žinau žodžius.“

VIDEO: Знакомство с Миндаугасом Кузминскасом

Pirėjo „Olympiakos“ komandoje neužsibuvęs puolėjas mėgsta bendrauti su sirgaliais, tą aktyviai darydamas ir socialinėje erdvėje.

„Vaikystėje buvau didelis krepšinio sirgalius, rinkau žaidėjų parašus. Profesionaliam sportininkui svarbu rodyti dėmesį sirgaliams, aš tą puikiai suprantu, juk krepšinį žaidžiame dėl sirgalių. Jei matote mane gatvėje, tiesiog prieikite ir pabendrausime“, – sakė Kuzia.

Lietuviškasis „Loko“ turėjo sudėtingą sezono startą. Vyriausiąjį trenerį Luca Banchi atleidęs Krasnodaro klubas per aštuonerias rungtynes iškovojo vos tris pergales. Penktąją vietą užimančiam bei Vilniaus „Rytą“ į priekį užleidusiam klubui reikia galingai pabaigti sezoną.

„Ačiū, kad palaikote „Loko“, tikiuosi, kad šiemet laimėsime kažką malonaus“, – sakė „Lokomotiv“ puolėjas.

Europos taurės turnyre dabar yra pertrauka, o batalijos į televizijų ekranus sugrįš po dviejų savaičių. Krasnodaro ekipai liko mūšis namuose prieš Belgrado „Partizan“ bei Bursoje kova su vietos „Tofaš“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito