Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milaną paliekantis N.Melli jaučiasi įskaudintas: „Klubui atiduoti metai nieko nebereiškia?“

Italų krepšinio žvaigždė Nicolo Melli su Milano „Olimpia“ klubu skiriasi jausdamas nuoskaudą. 33-ejų krepšininką nuvylė tai, kaip baigėsi karjeros etapas šiame klube.
Nicolo Melli
Nicolo Melli / „Scanpix“ nuotr.

Dabar su Stambulo „Fenerbahče“ siejamas N.Melli teigia neplanavęs palikti Milano, o labiausiai jį šokiravo nepagarbus klubo elgesys.

Kalbėdamas su Flavio Venetti iš „Corriere della Sera“, N.Melli liejo širdgėlą:

„Neplanavau palikti Milano, bet gerbiu klubo sprendimą. Žinoma, aš norėjau likti, tačiau noras turi būti abipusis. Man buvo liūdna, kai perskaičiau, kad esu vienas iš tų, kurie paliks komandą“.

„Po sezono kalbėjausiu su treneriu Ettore Messina. Konkrečiau, kalbėjome apie pasiūlymą, kurį man klubas buvo pateikęs balandį. Vienintelį pasiūlymą, kurį iš klubo buvau gavęs pastaruoju metu.

Pasiūliau susitikti ir išspręsti šį klausimą. Daugybę metų žaidžiau „Olimpia“ klube, esu kapitonas – ar gi tai nėra svarbu?“, – klausė N.Melli.

Jis Milane žaidė 2010-15 metais ir nuo 2021 metų, kai į Europą grįžo iš „New Orleans Pelicans“ klubo.

„Svarbu ne tik tai, ką darote, bet ir kaip tai darote. Susitikimas buvo pozityvus ir produktyvus. Vis dėlto prieš kelias dienas sulaukiau E.Messinos skambučio – jis man pranešė, kad klubas nusprendė su manimi išsiskirti. Pokalbis tetruko 45 sekundes. Kartoju: klubas turi teisę į tokį sprendimą, tačiau man jo visiškai nepaaiškino“, – skundėsi krepšininkas.

Manoma, kad N.Melli sugrįš į Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Fenerbahče“ ekipą, kuriai jau atstovavo 2017-2019 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas