Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 31

Milane madas diktavęs „Monaco“ – viena koja Eurolygos ketvirtfinalyje

Eurolygos debiutantas „Monaco“ (14-13) klubas atsidūrė labai arti to, kad jau pirmajame savo sezone patektų į atkrintamąsias varžybas. Monegaskai svečiuose 72:63 (16:17, 15:20, 20:6, 21:20) nugalėjo vieną iš lyderių Milano „Olimpia“ (18-9) ekipą.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Septintoje vietoje žengiančiam „Monaco“ klubui liko vienas mačas reguliariajame sezone, kurį laimėjusi Sašos Obradovičiaus treniruojama ekipa užsitikrintų vietą ketvirtfinalyje. Paskutinėse rungtynėse balandžio 8-ąją „Monaco“ namuose priims Berlyno ALBA.

Tiesa, net ir pralaimėję, monegaskai greičiausiai patektų į ketvirtfinalį. Jiems tereikia, kad ALBA (11-14) pralaimėtų vieną iš kitų dviejų savo mačų prieš Stambulo „Anadolu Efes“ arba Atėnų „Panathinaikos“.

Monegaskus į ketvirtfinalį ištemptų ir bent du Miuncheno „Bayern“ (12-12) pralaimėjimai per likusias ketverias rungtynes (žais prieš Belgrado „Crvena zvezda“, Stambulo „Fenerbahče“, „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“).

Savo ruožtu pralaimėjusi „Olimpia“ prarado gerą šansą pačiupti antrąją vietą reguliariajame sezone.

„Dizaineriai“ dabar dalinasi 2-4 vietas su „Real“ (18-9) ir Pirėjo „Olympiakos“ (18-9) klubais, o pozicijas turnyrinėje lentelėje šios komandos išsidalins sužaidusios paskutines rungtynes.

Ettore Messinos treniruojama komanda paskutines rungtynes žais balandžio 7-ąją Vilerbane, kur testuos priešpaskutinę vietą užimančią ASVEL ekipą.

„Monaco“ klubui Milane Donatas Motiejūnas per 17 minučių pelnė 6 taškus (3/5 dvit., 0/1 trit.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, padarė 1 klaidą ir surinko 11 naudingumo balų.

„Olimpia“: Shavonas Shieldsas 22 (4/8 trit., 5 rez. perd., 26 naud. bal.), Benas Bentilas 8.

„Monaco“: Mike'as Jamesas 19 (2/9 trit., 7 rez. perd., 24 naud. bal.), Donta Hallas 16 (8 atk. kam., 27 naud. bal.), Parisas Lee 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas