Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 02

M.Kuzminskas prieš kovą su Ispanija įspėja: „Laukia toks chaosas“

Lietuvos krepšinio rinktinė penktadienį surengė vienintelę treniruotę Pamplonoje prieš vakare laukiančią akistatą su Ispanijos krepšininkais. Tai bus pirmosios draugiškos rungtynės Lietuvos rinktinei.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Visi gana ilgą laiko tarpą buvo be rungtynių, todėl išsiilgę krepšinio. Aišku, tos pirmos rungtynės visada būna tokios... Didesnis chaosas. Natūralu, kad visi yra po fizinio pasirengimo. Nėra dar bendrų taktikų nugvildentų. Tikimės, kad bus daug energijos ir kad, neduok dieve, nebūtų traumų. Reikia žingsnį žingsnį į priekį. Pasiruošime tai yra svarbiausia“, – po treniruotės teigė M.Kuzminskas.

Nors Lietuvos rinktinė į Ispaniją atvyko be penkių svarbių žaidėjų, M.Kuzminskas patikino, kad komanda kovos dėl pergalės: „Visi važiuoja, kad laimėtų. Ir žiūrovai dėl to ateina. Be abejo, kovosime dėl pergalės. Tačiau pasiruošime yra savi uždaviniai.“

VIDEO: Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė surengė vienintelę treniruotę Pamplonoje

Pastarąjį kartą su ispanais Lietuvos rinktinė susidūrė Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir gavo skaudžią pamoką. Ispanijos rinktinė šventė pergalę 50 taškų persvara 109:59.

„Su jais yra daugiau prisiminimų. Ir Europos čempionato finalas. Mūsų žaidėjų filosofija tokia, kad reikia žiūrėti į priekį. Be abejo, kažkokie principai yra. Didelė dalis komandos, tiek jų, tiek mūsų, yra pasikeitusi. Nesvarbu, kas yra varžovas, reikia bandyti laimėti“, – pabrėžė M.Kuzminskas.

Malagos „Unicaja“ trejus metus žaidęs krepšininkas vis dar yra mėgstamas Ispanijoje: „Malonu, kad žmonės prisimena. Ne tik Malagoje. Ir Ispanijos rinktinėje yra draugų. Su Ispanija mane visada sies šilti prisiminimai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento