Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 21

„Monaco“ vadovas – apie K.Walkerio sandorį ir M.Jameso ateitį

Trečią vietą Eurolygoje praėjusiame sezone užėmęs „Monaco“ klubas penktadienį sudrebino Europos krepšinio rinką – sukirto rankomis su buvusia NBA lygos žvaigžde Kemba Walkeriu.
Temos: 2 Eurolyga Krepšinis

Kelio problemų kamuotas 33-ejų amerikietis praėjusiame sezone priminė tik savo paties šešėlį – „Dallas Maverics“ klube sužaidė vos 8 rungtynes ir rinko prasčiausią statistiką karjeroje: po 8 taškus ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo per 16 minučių.

Vis dėlto buvusio keturis kartus NBA „All-Star“ rungtynių dalyvio persikėlimas į Europą sukėlė rimtą šurmulį. Ypač dėl to, kad papildė komandą, kurioje jau yra aiškus lyderis – Mike‘as Jamesas.

„Kemba ką tik turėjo dar vieną kelio operaciją. Mes manome, kad jis įveiks tai“, – „BeBasket“ cituoja „Monaco“ direktorių Oleksijų Jefimovą.

„Monaco“ klubo nuotr./Oleksijus Jefimovas
„Monaco“ klubo nuotr./Oleksijus Jefimovas

Paklaustas, ar derybos buvo lengvos – Eurolygos klubo vadovas šyptelėjo: „Jūs turėsite to paklausti jo paties“.

„Mes tikime, kad jis puikiai pritaps mūsų komandoje – ir aikštėje, ir už jos ribų. Susitarėme ne tik su aukščiausio lygio žaidėju ir neįtikėtinu talentu, bet ir puikiu žmogumi. Esu įsitikinęs, kad jis atvyks su tinkamu nusiteikimu – žmogiškumu ir pasiruošimu dirbti. Tai unikalus šansas padėti tokio lygio žaidėjui atsigauti ir tuo pačiu pasikviesti tokią asmenybę, kuri puikiai tinka mūsų klubui“, – tęsė O.Jefimovas.

Po K.Walkerio atvykimo daugeliui kilo klausimas – ar tai reiškia M.Jameso eros „Monaco“ klube pabaigą, tačiau O.Jefimovas atsakė neigiamai.

Lino Žemgulio nuotr./Mike'as Jamesas
Lino Žemgulio nuotr./Mike'as Jamesas

„Mike‘as turėtų būti su mumis ir kitame sezone. Per artimiausias 10 dienų jis dar gali aktyvuoti išvykimo galimybę, tačiau mes patys to nedarysime“, – pabrėžė „Monaco“ vadovas.

„Monaco“ ekipa penktadienį taip pat oficialiai patvirtino, kad dar bent metams klube lieka ir lietuvis Donatas Motiejūnas, turėsiantis šansą žaisti vienoje komandoje su K.Walkeriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas