Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 31

Naujas Šaro ir „Barcelona“ taikinys – „Lakers“ milžinas

„Barcelona“ komanda dar skendi apmaudo šešėlyje po praėjusį vidurnaktį finišavusio Eurolygos sezono, tačiau tuo pačiu dėlioja žingsnius kitam sezonui.
Marcas Gasolis
Marcas Gasolis / „Scanpix“/AP nuotr.

Anot „Carrusel Deportivo“, „Barcelona“ sporto direktorius Juanas Carlosas Navarro jau nusitaikė į Marcą Gasolį.

Pranešama, kad šis Ispanijos rinktinės ir „Los Angeles Lakers“ vidurio puolėjas yra komandos geidžiamiausių žaidėjų sąrašo viršuje, o buvęs jo bendražygis J.C.Navarro pasirengęs padaryti viską, kad priviliotų NBA žaidėją į Barseloną.

Jei taip nutiktų, galbūt įmanoma, kad ir Pau Gasolis nuspręstų pratęsti karjerą „Barcelona“ gretose, o sirgaliai pirmą kartą išvystų abu didžiuosius brolius žaidžiančius kartu Katalonijos klube.

36 metų M.Gasolis šį sezoną „Lakers“ gretose renka po 5 taškus, atkovoja po 4,1 kamuolio ir atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo. Los Andželo klubas dabar Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje kaunasi su „Phoenix Suns“. Serijos rezultatas yra 2-2, o M.Gasolis pelnė 12 taškų pastarosiose rungtynėse sekmadienį.

211 cm ūgio vidurio puolėjas yra rungtyniavęs Barselonoje 2003-2006 metais.

Nuo 2008 metų jis žaidė NBA, didžiąją karjeros dalį atstovavęs „Memphis Grizzlies“ komandai.

Prieš kelerius metus jo rezultatyvumas Memfyje buvo perkopęs ir 19 taškų vidurkį, M.Gasolis tris kartus žaidė NBA „All-Star“ rungtynėse, o sykį buvo išrinktas geriausiai besiginančiu NBA krepšininku.

Jis buvo išmainytas į Joną Valančiūną ir padėjo „Toronto Raptors“ tapti NBA čempionu 2019 metais.

Praėjusią vasarą M.Gasolis persikėlė iš Toronto į Los Andželą, bet ten nebuvo patenkintas atsarginio vidurio puolėjo vaidmeniu.

Todėl nebūtų labai keista, jei „Barcelona“ sugebėtų privilioti vidurio puolėją, su Ispanijos rinktine laimėjusį daug trofėjų, tarp jų pasaulio ir Europos pirmenybių auksą (po dukart) ir olimpinį sidabrą (dusyk).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas