Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NBA čempionų pasiūlymą atmetęs ir Eurolygą pasirinkęs I.Lundbergas: „Net neabejojau“

Danijos krepšininkas Iffe Lundbergas atskleidė atmetęs „Boston Celtics“ pasiūlymą ir nusprendęs likti Eurolygoje. 29-erių gynėjas iš Bolonijos „Virtus“ keliasi į Belgrado „Partizan“.

I.Lundbergas laimę NBA lygoje bandė 2022 metais, kai po rusų invazijos į Ukrainą paliko Maskvos CSKA ir sudarė sutartį su „Phoenix Suns“.

Vis dėlto tų pačių metų vasarą danas grįžo į Europą ir nuo tada žaidė „Virtus“ gretose.

Kalbėdamas „TV2 Sport“ laidoje „Crunch Time“, I.Lundbergas pripažino, kad atmesti NBA čempionų pasiūlymą – nebuvo sunkus sprendimas.

„Man tai nebuvo sunku pasirinkimas. Gal skamba keistai, bet aš nė kiek nedvejojau“, – kalbėjo I.Lundbergas, krepšinio aikštelėje tiesiog norįs daugiau atsakomybių.

„Bostono klubas buvo labai atviras ir sąžiningas su manimi – aš ten būčiau buvęs maždaug 15-as žaidėjas komandoje. Realiai – tik treniruočių žaidėjas, neturintis jokių garantijų dėl žaidimo minučių. Man taip neveikia. Man reikia minučių rungtynėse“.

Tuomet I.Lundbergas gyrė savo naująjį klubą.

„Apie „Partizan“ galima pasakyti labai daug gero, bet svarbiausia – jų žaidimo stilius man idealiai tinka. Jie manimi domėjosi ilgą laiką, ir leis man žaisti mano mėgiamoje pozicijoje“.

„Tai, tiesą sakant, trečias kartas, kai „Partizan“ man siūlė sutartį. Labai džiaugiuosi, kad šįkart viskas taip ir susiklostė. Žaisiu pas geriausią trenerių, prie geriausių sirgalių, geriausioje arenoje. Bus nepakartojama!“.

Praėjusį sezoną jis Eurolygoje rinko po 9,1 taško ir atlikdavo po 2,0 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?